e-gépész online szaklap

Aereco szellőzési rendszerek

2024. február 21. | támogatott cikk | |  0 |

Aereco szellőzési rendszerek

Az épületgépészet egyre nagyobb teret kap mind az energetika, mind a komfort terén és ebben egyre nagyobb szerepet játszik a korszerű légtechnikai megoldások használata, mely számos lehetőséget tartogat a szakma számára a jövőben! Az Aereco és az Aldes cégcsoport integrációjának köszönhetően jelentősen bővült azon légtechnikai eszközök kínálata, amely mindezt garantálni tudja.

Légbevezető elemek / légbevezetők:

A légbevezető elemek a szellőzési rendszer elengedhetetlen részei, a friss levegő szabályozott módon történő bevezetésre szolgálnak. Az ablakba építhető és a falátvezetéses megoldások között megtalálhatóak a higroszabályozású komfort, valamint a nyílt égésterű tüzelőberendezések légellátására szolgáló változatok.

Légbevezetők >>>

Légelvezető elemek / légelvezetők:

Gravitációs kürtőkhöz vagy központi ventilátor(ok)hoz illeszthető levegő elvezetésére szolgáló szellőző elemek. Beépített különleges érzékelői (pára, mozgás, jelenlét, szén-dioxid, VOC) gondoskodnak róla, hogy mindig csak az indokolt és szükséges mennyiségű levegő kerüljön elszívásra.

Légelvezetők >>>

Központi ventilátorok:

A nyomásérzékelővel szerelt központi ventilátorok egyszerre biztosítják a maximális komfortot és az energiahatékonyságot. Az álmennyezetbe, háztartási helyiségbe, padlástérbe, tetőre szerelt változatok közül könnyen kiválasztható az adott helyiségek vagy épület rendeltetési céljának megfelelő megoldás.

Központi ventilátorok >>>

Hibrid és központi szellőzési rendszerek:

A hibrid szellőzés a gravitációs és gépi megoldások közötti középút, ami a gravitációs szellőzés részegységeiből és egy kis nyomáson működő központi ventilátorból épül fel. A gépi rásegítésre csak azokban az időszakokban van szükség, amikor a természeti erők nem alakítanak ki a megfelelő légcseréhez szükséges nyomáskülönbséget.

Hibrid és központi szellőzési rendszerekről bővebben >>>

Hővisszanyerős szellőzési rendszerek:

A hővisszanyerős szellőztetési rendszerek folyamatosan és teljesen automatikusan optimalizálják az energiafogyasztást és a beltéri levegőminőséget egyszerre, helyiségről-helyiségre. A rendszer fő eleme a szellőztető berendezés, mely a lehető legnagyobb hatásfokkal nyeri vissza az elvezetett szennyezett levegőből azt a hőmennyiséget, melyet a friss levegőnek átadva biztosítja a maximális komfortot. Vezérlése és levegőszűrési technológiája révén a legjobb választás az épület szellőztetésére.

Hővisszanyerős szellőzési rendszerek >>> 

Intelligens szenzorok és egyéb kiegészítők:

A szellőzőrendszerek működésének optimalizálása érdekében kifejlesztett szuperérzékeny szenzorainkkal, a helyiségek levegő szennyezettségének függvényében szabályozható a légcsere intenzitása, mely az energiahatékonyság alapvető feltétele. Az épület levegőjében előforduló káros vegyületek eltávolításával, a páratartalom ideális szinten tartásával egészségesebbé és komfortosabbá tehető a belső levegő minőség. Egyéb kiegészítő elemeinkkel a szellőzési rendszerek komplex egységgé válnak.

Intelligens szenzorok >>>

Egyéb kiegészítők >>>

Aereco

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul