e-gépész online szaklap

Fisher e-HeatR hőszivattyú

2023. december 18. | támogatott cikk | |  0 |

Fisher e-HeatR hőszivattyú

Építkezik vagy felújít? A Fisher e-HeatR hőszivattyú nemcsak környezetbarát és energiahatékony, de pénztárcakímélő megoldás is. A levegő-víz hőszivattyú egyszerre biztosítja a melegvíz-ellátást, a lakás fűtését és hűtését, azaz komplett, minden igényt kielégítő rendszert építhetünk ki otthonunkban.

A levegő-víz hőszivattyúk működésük során a megújuló energiára támaszkodnak, így használatuk hozzájárul ökológiai lábnyomunk csökkentéséhez, valamint megfelelnek a nemzetközi klímavédelmi összefogás eredményeként létrejött komplex energiahatékonysági szabályzásnak is.

A Fisher hőszivattyúk a hatósági szabályozás szerint A++ energiahatékonysági besorolással, akár –28 °C-os külső hőmérsékletnél is megbízhatóan, kedvező üzemeltetési költségek mellett hozzák el a jó időt otthonunkba. Könnyen telepíthetők, rugalmasan kiépíthetők, szinte bármilyen fűtési rendszerrel kompatibilisek, egyéb kiegészítők, például napkollektorok felszerelésével pedig széleskörű felhasználási lehetőséget biztosítanak. Elektromos energia csupán a folyamatot vezérlő berendezés működtetéséhez szükséges, így 1 kW elektromos energiát akár 4,6 kW fűtési energiává alakítanak át.

Radiátoros fűtésre is használhatjuk a Fisher hőszivattyút, mert akár 50 vagy 55 °C-os vízzel is tud üzemelni. A Fisher hőszivattyú mindennapi használata egyszerű: felhasználóbarát, érintőképernyős kezelőegysége letisztult megjelenést kölcsönöz a készülékeknek, egyértelmű ikonrendszerének köszönhetően a kezelőfelület használata bárki számára rendkívül könnyű. További praktikuma, hogy a kezelőfelület kiemelhető, így a készüléktől távolabb, a lakás egy számunkra kényelmesebb pontján is elhelyezhetjük. Napjaink magas energiaárai miatt kiemelkedően fontos az energiahatékonyság, és a hőszivattyú után igényelhető H kedvezményes tarifával tovább csökkenthetők a költségek.

A Fisher megbízható márka, erről tanúskodik a Fisher Klíma ötszörös Superbrands elismerése, valamint Németh Lajos meteorológus ajánlása, akivel a Fisher márka 2018 óta dolgozik együtt.

További információkhoz látogasson el a www.fisherklima.hu/hoszivattyu weboldalra!

Columbus KlímaFisher

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul