e-gépész online szaklap

Javítsa a beltéri levegő minőségét a Panasonic új ellenáramú hővisszanyerős szellőztető egységeivel

2023. július 31. | támogatott cikk | |  0 |

A Panasonic Heating & Cooling Solutions bemutaj új ellenáramú hővisszanyerős szellőztető egységeit. Ezek a berendezések szabályozott gépi szellőztetéssel gondoskodnak a megfelelő beltéri levegő minőségről. Kialakításuk különösen alkalmas lakossági alkalmazásokhoz, családi házakhoz, alacsony energiaigényű komfortterekhez.

A beltéri levegő minőségének biztosítása fontos az egészségünk és a közérzetünk szempontjából. Életünk közel 90%-át zárt térben töltjük, ahol a levegő minőséget befolyásolja a beáramló kültéri levegő, a különböző beltéri szennyező források és a légcsere hiány is. A Panasonic új ellenáramú hővisszanyerős szellőztető egységei azáltal, hogy biztosítják a folyamatos friss levegőellátást, komfortos és élhető környezetet biztosítanak.

A berendezésekben befúvó és elszívó oldalon is fokozatmentes vezérlésű, EC motoros ventilátor található, rendkívül csendes működéssel. A készülékházban található speciális polipropilén kereszt-ellenáramú hőcserélő az elszívott levegő energiájának jelentős részét visszanyeri, és továbbítja a befújt levegő számára. Ezzel jelentősen csökkenhet az épület energiafogyasztása, a belső levegőminőség biztosítása mellett. A berendezéseknek rendkívül hatékony levegőmegújító és szűrési hatékonyságot biztosít a 80%-os ePM1 szűrőfokozat.

A készülékek vezérlője felügyeli a megfelelő hőmérsékletet, páratartalmat, légszennyezettséget, nyomásviszonyokat, elhárítja a belső fagyveszélyt és szabadhűtési lehetőséget is biztosít nyáron.

Az ellenáramú hővisszanyerős szellőztetők 350 m³/h légszállításig, három féle kivitelben kaphatók: vízszintes, függőleges illetve univerzális (vízszintes / függőleges) szerelhetőséggel. Könnyen telepíhetőek, a levehető burkolatok pedig könnyű hozzáférést biztosítanak a főbb részegységek karbantartásához, javításához.

További információkért látogasson el a www.aircon.panasonic.eu weboldalra.

A Panasonicról

A Panasonic Csoport globális vezető szerepet tölt be a széles körű alkalmazások számára történő innovatív technológiák és megoldások fejlesztésében a fogyasztói elektronika, a lakásépítés, az autóipar, az ipar, valamint a kommunikációs és energiaágazatok területein. A Csoport 2022. április 1-jén átállt az operatív társasági rendszerre, a Panasonic Holdings Corporation pedig nyolc vállalatot magában foglalva holdingként működik tovább. Az 1918-ban alapított Csoport elkötelezett az emberek és a társadalom jólétének fokozása mellett, üzleti tevékenységét pedig olyan alapelvek mentén végzi, amelyek új értéket teremtenek, és fenntartható megoldásokat kínálnak a mai világ számára. A Csoport 56,40 milliárd eurós (7388,8 milliárd jen) konszolidált nettó árbevételt jelentett a 2022. március 31-én végződő évre. Az emberek kényelmének növelését megcélzó Panasonic Csoport arra törekszik, hogy kiváló termékeivel és szolgáltatásaival lehetővé tegye, hogy Ön a lehető legjobb életét élhesse. További információ a Panasonic Csoportról az alábbi linken érhető el: https://holdings.panasonic/global/

PanasonicSzellőztetés

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul