e-gépész online szaklap

A Panasonic kombinálja a légkondicionálást és a levegőminőségének javítását az új TZ ZKE fali klímával

2023. június 1. | támogatott cikk | |  0 |

A Panasonic kombinálja a légkondicionálást és a levegőminőségének javítását az új TZ ZKE fali klímával

A Panasonic Heating & Cooling Solutions az új, falra szerelhető TZ ZKE-vel bővíti légkondicionálóinak kínálatát, amely alapfelszereltségként rendelkezik a levegőminőség javító nanoe™ X technológiával. A TZ rendkívül kompakt és úgy tervezték, hogy bármely otthon legkisebb helyiségében is elférjen. Intelligens vezérlésével növeli a comfort érzetet, energiahatékonysági besorolása, pedig A++ is lehet, mind a fűtés, mind a hűtés üzemmódban.

A Panasonic innovatív nanoe™ X technológiája hidroxilgyököket termel, amelyek a természetben bőségesen előfordulnak, és képesek ötféle szennyezőanyagot és allergént, köztük bizonyos vírusokat és baktériumokat, valamint szagokat gátolni, így tisztítják és szagtalanítják a kemény felületeket és a puha bútorokat. A nanoe™ X a fűtési és hűtési műveletektől függetlenül működik, így amikor a készülék ventilátor üzemmódban van, folyamatosan képes javítani a beltéri levegő minőségét, ezáltal képes védelmet nyújtani a nap 24 órájában, akár a hét minden napján.

A falra szerelhető beltéri egységek kompakt kialakításának köszönhetően, szélességük mindössze 779 mm. Ez telepítéskor nagy rugalmasságot tesz lehetővé, így például az ajtókeret fölé könyedén elhelyezhető. Az egység vázát és alkatrészeit kifejezetten az egyszerű telepítés és szervizelés érdekében tervezték.

A végső kényelem érdekében a TZ a Panasonic Aerowings rendszerével van felszerelve: ez két független légterelő lapát, amelyek koncentrálják a légáramlást, hogy a lehető legrövidebb idő alatt lehűtsék a helyiséget, és amelyek segítenek a levegő egyenletes eloszlásában a helyiségben. A két Aerowing lapát lehetővé teszi a légáramlás irányának jobb szabályozását, hogy egyetlen ponton se érje folyamatos jeges fuvallat. Szuper halkan, mindössze 20 dB(A) értéken működik, hogy ne zavarja a lakásban tartozkódó személyeket. A további kényelmet növeli a TZ fali klímákban található ,,MILD DRY” funkció is, amely a távirányítóval vagy az okos vezérléssel az applikáción keresztül is igénybe vehető. A finom szabályozás segít megelőzni a helyiség páratartalmának gyors csökkenését, miközben fenntartja a beállított hőmérsékletet. Akár 10%-kal magasabb relatív páratartalmat tart, mint hűtési üzemmódban. Ideális, ha bekapcsolt légkondicionálóval alszik.

A légkondicionáló beépített Wi-Fi-vel rendelkezik, amely lehetővé teszi a könnyű csatlakozást az internethez. Fejlett intelligens vezérléssel és hangvezérléssel rendelkezik, amely kompatibilis a piac vezető hangalapú asszisztenseivel, javítva a felhasználói élményt. A TZ kompatibilis a Panasonic Comfort Cloud alkalmazással, amely a rendszer összes funkciójának egyszerű, okos eszközön keresztüli kezelését teszi lehetővé.

A légkondicionálók távvezérlésének és az energiafogyasztás nyomon követésének köszönhetően nagyobb energiahatékonyságot és költségmegtakarítást tesz lehetővé.

A készülékek 7 teljesítmény kivitelben kaphatók 2 kW-tól 7 kW-ig osztott rendszerekhez. A beltéri egységek kompatibilisek a Panasonic Multi Split készülékekkel is.

További információkért látogasson el a www.aircon.panasonic.eu weboldalra.

A Panasonicról

A Panasonic Csoport globális vezető szerepet tölt be a széles körű alkalmazások számára történő innovatív technológiák és megoldások fejlesztésében a fogyasztói elektronika, a lakásépítés, az autóipar, az ipar, valamint a kommunikációs és energiaágazatok területein. A Csoport 2022. április 1-jén átállt az operatív társasági rendszerre, a Panasonic Holdings Corporation pedig nyolc vállalatot magában foglalva holdingként működik tovább. Az 1918-ban alapított Csoport elkötelezett az emberek és a társadalom jólétének fokozása mellett, üzleti tevékenységét pedig olyan alapelvek mentén végzi, amelyek új értéket teremtenek, és fenntartható megoldásokat kínálnak a mai világ számára. A Csoport 56,40 milliárd eurós (7388,8 milliárd jen) konszolidált nettó árbevételt jelentett a 2022. március 31-én végződő évre. Az emberek kényelmének növelését megcélzó Panasonic Csoport arra törekszik, hogy kiváló termékeivel és szolgáltatásaival lehetővé tegye, hogy Ön a lehető legjobb életét élhesse. További információ a Panasonic Csoportról az alábbi linken érhető el: https://holdings.panasonic/global/

KlímatechnikaPanasonic

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul