e-gépész online szaklap

Nagy érték egy kompakt testben

A Panasonic bemutatja a PACi Elite Series 4 légkondicionálót

2023. április 5. | támogatott cikk | |  0 |

Panasonic Heating & Cooling Solutions bemutatja a stílusos új PACi NX Elite Series 4 légkondicionálót, amely 7,1-14 kW teljesítményben kapható. Ez a legújabb sorozat ideális megoldást kínál a kereskedelmi célú fűtéshez és hűtéshez, amelynek középpontjában a szén-dioxid-mentesítés áll, miközben a klímaberendezések rendkívül hatékony teljesítménye is megmarad.

A PACi NX új generációja egy frissen tervezett, kompakt, mindössze egy ventilátorral rendelkező vázzal rendelkezik és a három rétegű hőcserélő egyetlen kis házban történő optimalizálásával éri el ugyanazt a lenyűgöző szezonális teljesítményt, mint a kétventilátoros modellek. A karcsú és könnyű kialakításnak köszönhetően a kültéri egységek tökéletesen illeszkednek bármilyen térbe, még akkor is, ha a telepítési terület korlátozott. Továbbá az akár 100 m-re megnövelt csővezetékhossz tartomány nagy tervezési rugalmasságot biztosít számtalan épülettípus és méret esetén.

A PACi NX Elite Series 4 működési tartománya kibővült, hogy a kihívást jelentő körülmények között is működhessen: a széles tartomány hűtési üzemmódban 52°C-ig, fűtési üzemmódban pedig -20°C-ig terjed, így a sorozat rendkívül megbízható megoldás. A készülékek emellett csendes működést is biztosítanak, minimálisan 48 dB(A) értékig, ezzel korlátozva a zajterhelést.

Egyazon PACi NX kültéri egységhez akár négy beltéri egység is csatlakoztatható, amelyek közül sok iker-, hármas- és dupla-kettős rendszerként is telepíthető, így minden üzleti és magas színvonalú lakóprojekt igényeinek megfelelő opciót kínál. A legújabb generációs sorozat magas, akár 7,8 SEER (A++) és 4,9 SCOP (A++) szezonális hatékonysággal rendelkezik.

A maximális kényelem érdekében az egységek egyszerű vezérlést tesznek lehetővé a vezetékes Conex vezérlőn keresztül, valamint Wi-Fi-n és Bluetooth-on keresztül, a Panasonic H&C Control App, H&C Diagnostic App és Comfort Cloud App alkalmazással való csatlakozással. Az egységek a Panasonic AC Smart Cloud és AC Service Cloud szolgáltatással is kompatibilisek, így intelligens, több telephelyes megoldást kínálnak.

 

Panasonicról

A Panasonic Csoport globális vezető szerepet tölt be a széles körű alkalmazások számára történő innovatív technológiák és megoldások fejlesztésében a fogyasztói elektronika, a lakásépítés, az autóipar, az ipar, valamint a kommunikációs és energiaágazatok területein. A Csoport 2022. április 1-jén átállt az operatív társasági rendszerre, a Panasonic Holdings Corporation pedig nyolc vállalatot magában foglalva holdingként működik tovább. Az 1918-ban alapított Csoport elkötelezett az emberek és a társadalom jólétének fokozása mellett, üzleti tevékenységét pedig olyan alapelvek mentén végzi, amelyek új értéket teremtenek, és fenntartható megoldásokat kínálnak a mai világ számára. A Csoport 56,40 milliárd eurós (7388,8 milliárd jen) konszolidált nettó árbevételt jelentett a 2022. március 31-én végződő évre. Az emberek kényelmének növelését megcélzó Panasonic Csoport arra törekszik, hogy kiváló termékeivel és szolgáltatásaival lehetővé tegye, hogy Ön a lehető legjobb életét élhesse. További információ a Panasonic Csoportról ezen a linken érhető el.

LégkondícionálóPanasonic

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul