e-gépész online szaklap

Intelligens, takarékos és még karcsú is?

2023. február 6. | támogatott cikk | |  0 |

Intelligens, takarékos és még karcsú is?

SUPERNOVA SMART+WIFI függőlegesen és vízszintesen is beépíthető WIFI-kapcsolattal is vezérelhető okosbojler. SUPERNOVA SMART+WIFI lapos kivitelű intelligens vízmelegítők új generációja. Ezekben a típusokban együtt vagy külön-külön is működtethetőek a fűtőelemek a két víztartályban, így a berendezés nagy mennyiségű meleg vizet képes előállítani, mindezt meglepően rövid idő alatt és költséghatékonyan.

SUPERNOVA SMART+WIFI 5 főelőnye:

  1. Energiatakarékos
  2. Intelligens
  3. Helytakarékos
  4. Hosszú élettartam
  5. 2 év garancia

Mitől másabb, mint a hagyományos bojlerek?

Képes az aktuális hőmérséklet vizuális megjeleníteni minden víztartályban. Nagy pontossággal lehet beállítani a kívánt vízhőmérsékletet. Az öntanuló vezérlésnek köszönhetően az információk könnyen kinyerhetőek, így nyújtva napra kész adatokat a felhasznált elektromos áramról és a víz hőmérsékletéről az elmúlt 3 napban. A keskeny, ultra slim kialakításnak köszönhetően szűk helyekre is felszerelhető vízszintesen és függőlegesen egyaránt. A kéttartályos kivitel nagyon lapos mindössze 28 cm. Az adaptív színes kijelző az elrendezés a szerelési helyzetnek megfelelően elforgatható. Az okosbojlerek élettartalma nagyon hosszú köszönhetően aminőségi zománc bevonatnak és a 6 lépcsős védelmi mechanizmusnak.

SUPERNOVA SMART+WIFI vízmelegítők műszkai adatai

1. táblázat: Supernova SMART+WIFI okosbojler modellek gépészeti és teljesítménybeli jellemzői:

Cikkszám   SUP-WHSM060 SUP-WHSM080 SUP-WHSM100
Típus választék   60 80 100
40 °C kevertvíz-kapacitás l 66 125 166
Energiaosztály   B B B
Éves villamosenergia-fogyasztás kWh 1274 1383 1361
Max. üzemi nyomás bar 7 7 7
Teljesítmény kW 2,1+1,2 2,1+1,2 2,1+1,2
Nettó súly kg 25 29,6 34,5
Magasság mm 838 1033 1228
Szélesség mm 511 511 511
Beépítési mélység mm 300 300 300

Jellemzők

WIFI-vezérlés

A webáruházból ingyenesen letölthető mobilapplikáció segítségével – az interneten keresztül – könnyen és kényelmesen hozzáférhet a SUPERNOVA vízmelegítőhöz, így rugalmasan, bárhonnan és bármikor ellenőrízheti és igényei szerint beállíthatja az eszközt.

Smart-funkció

SMART üzemmódban az intuitív, öntanuló szoftver az elsőhasználattól kezdve, egy héten keresztül figyeli a bojler melegvíz fogyasztását, és ennek megfelelően módosítja annak a működését, igazodva az aktuális használati szokásokhoz.

SUPER SAVING

A SUPER SAVING üzemmódban számos felhasználó- és fogyasztásbarát lehetőség érhető el, amely használatával az eszköz költség és energiatakarékosabban üzemelhető.

Ez az üzemmód lehetővé teszi az éjszakai alacsonyabb költségű időszakokban történő optimalizált működést.
Heti program és Holiday programok üzemmód segítségével rugalmasan lehet vezérelni előre beprogramozott időpontokkal.

A zuhanykész üzemmódban található visszaszámlálóval a hátralévő fűtési idő könnyen áttekinthető.

Helytakarékos

A keskeny kialakításnak köszönhetően szűk helyekre is telepíthető, illetve függőlegesen és vízszintes helyzetben is felszerelhető a falra, alkalmazkodva a helyiségben rendelkezésre álló felülethez.

Hosszú élettartam és biztonság

Az okosbojler SHIELD technológiával készült–, amely a víztartályok forró vízálló cirkónia alapú bevonata.
Korrózióvédelem – A SUPERNOVA villanybojlernek 4 anódja (kettő minden víztartályban), amelyek garantálják a teljes tárolótérfogat tökéletes védelmét.
Biztonság – A SUPERNOVA vízmelegítők egyedülálló 6 fokozatú védelemmel rendelkeznek, beleértve az egyes víztartályok egyedi ovális alakú karimáit, amelyek megvédik a túlnyomás következtében előforduló meghibásodásoktól.

Anti-legionella funkció

Anti-legionella funkció, amely a veszélyes Legionella mikrobák eltávolítására szolgál a vízben.
A Legionella baktérium mindenhol előfordul, ahol pangó melegebb hőmérsékletű víz van. Megtalálható akár melegvíz rendszerekben a háztartásokban, ipari létesítmények, irodaházak, iskolák, kórházak ivóvíz rendszerében egyaránt.

Kiknek ajánljuk?

A SUPERNOVA SMART+WIFI intelligens vízmelegítők professzionális megoldást nyújthatnak minden olyan újépítésű vagy felújított ívóvízhálózat használati melegvíz ellátására, ahol hely- és energiatakarékosság, illetve a vezetéknélküli távirányítás szűkséges lehet.

MERKAPT Zrt.
1106 Budapest, Maglódi út 14/B
www.merkapt.hu
www.merkaptonline.hu

BojlerMerkapt

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul