e-gépész online szaklap

2023-ban ismét HUNGAROTHERM kiállítás!

2022. november 22. | támogatott cikk | |  0 |

2023-ban ismét HUNGAROTHERM kiállítás!

A HUNGAROTHERM Nemzetközi fűtés-, szellőzés-, klíma- és szanitertechnikai szakkiállítás 2019. után először, 2023. március 29. és április 2. között kerül ismét megrendezésre, egy időben a CONSTRUMA Nemzetközi Építőipari és OTTHONDesign Otthonteremtési szakkiállítással. A CONSTRUMA kiállítási csokor Magyarország kiemelkedő szakmai fóruma, mely az építkezés­től, az épületgépészeten át a lakberendezésig lefedi az otthonteremtés teljes spektrumát.

Ebben a kihívásokkal teli időszakban az üzleti életben változatlanul fontos maradt, hogy megteremtsük a lehetőségét a személyes találkozásnak, így szükség van olyan rendezvényekre, mint a szakkiállítások, ahol adott szakma találkozik, válaszokat keres és ad napjaink kihívásaira, kapcsolatot épít és ezáltal új lendületet ad az ágazat fejlődésének. A HUNGAROTHERM kiállítás is ilyen kétéves találkozója az épületgépész szakmának, ahol a nagy gyártók megjelenése mellett, a gépészmérnököknek, szerelőknek, leendő szakembereknek szóló programok is hozzájárulnak ahhoz, hogy a kiállítás valóban betöltse ezt a küldetését.

Napjaink az épületgépészet és a megújuló energia terén is jelentős változásokat hoznak, amelyek az energiahatékonyságot, okosotthonokat helyezik a fókuszba. A kiállítás fő tematikái szerint megjelenő cégek is ezekre keresik a válaszokat új, energiatakarékos termékekkel, megoldásokkal. Ezért a fűtéstechnika, légtechnika, megújuló energiák témakörök a legnépszerűbbek a Hungarotherm tematikái közül, amely a kiállítási csokor legdinamikusabban növekvő része. A teljes rendezvényt tekintve pedig már több mint 200 cég kötelezte el magát a megjelenés mellett.

Szakmai partnerünk, a Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara színvonalas szakmai konferenciaprogram összeállításával készül a kiállítási csokor kísérőeseményeként. A mérnökök számára tervezett programok között szerepel kamarai továbbképzés és szakmai tárlatvezetés is. Ismét lesz Szolár Konferencia, illetve Solar Race napelem szerelői verseny a Magyar Napelem és Napkollektor Szövetség szervezésében.

A kiállítás kiváló üzleti lehetőség, alkalom a személyes kommunikációra. Alkalmas közvetlen értékesítésre, a cég ismertségének növelésére. Ezt felismerve folyamatosan érkeznek a kiállítók jelentkezései, amit 2023. január 31-ig még kedvezményes áron tehet meg. Éljen Ön is a lehetőséggel!

További információ: www.hungarotherm.hu

Érdekel

ConstrumaHungarotherm

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul