e-gépész online szaklap

Lezajlott a VIII. Környezetbarát Nap

2022. szeptember 13. | támogatott cikk | |  0 |

Lezajlott a VIII. Környezetbarát Nap

2022. szeptember 8-án immáron nyolcadik alkalommal került megrendezésre a Weishaupt Hőtechnikai Kft. szervezésében a – Magyarországon egyedülálló – Környezetbarát Nap.

Sok év óta célunk, hogy a Weishaupt Partnerei részesei legyenek a Környezetvédelem Napja közös megünneplésének. Mert lehet és kell is tenni a környezetünk védelméért, hiszen kiforrott megoldások állnak rendelkezésre!

Rácz József a Weishaupt Hőtechnikai Kft. ügyvezetője köszöntötte a vendégeket.

A rendezvényen lehetőség volt kipróbálni három új autót: Skoda Enyaq és Volkswagen ID.4 elektromos és VW Multivan Plug–in–Hybrid járművet, melyek tudásukkal, jellemzőikkel elkápráztatták a tesztvezetésre regisztrált sofőrjeiket. Az autókat a Porsche Buda biztosította.

A meghívott, a környezetbarát technológiákkal, termékekkel rendelkező cégeknek a rendezvény lehetőséget adott kiállításra, előadásra és kapcsolatépítésre.

Az előadások, a kiállított termékek és szolgáltatások bemutatásával a vendégek hasznos, szakmai információkkal gazdagodhattak, új lehetőségeket ismerhettek meg. A szakmai médiát a Víz–, Gáz–, Fűtéstechnika szaklaptól Szilágyi László kiadóvezető, a Magyar Épületgépészettől Dr. Barna Lajos főszerkesztő képviselte.

Új esemény volt egy kvízjáték, melyben az Épületgépészeti Múzeum néhány érdekes tárgyának funkciójára, céljára vonatkozó kérdések voltak.

A Környezetbarát Termék Védjegy minősítőrendszer működtetője, a Herman Ottó Intézet. Barta Géza tanúsítási igazgató és munkatársai folyamatosan válaszoltak a különböző érdeklődésekre. A Weishaupt Magyarországon évek óta az egyetlen fűtéstechnikai cég, melynek kisteljesítményű gázégői, kondenzációs fali és álló gázkazánjai, valamint napkollektorai rendelkeznek e Védjeggyel.

A VIII. Környezetbarát Nap különlegessége, hogy Brüsszelből Biatorbágyra érkezett a kerekeken guruló ökocímkés bemutatóterem, mely óriási érdeklődést váltott ki, mind a vendégek, mind pedig a sajtó képviselői körében.

A Weishaupt büszke rá, hogy a Környezetbarát Nap rendezvénye évről évre nagyobb közönséget, érdeklődést vonz. Ez egyben arra is bizonyosság, hogy a szakma növekvő érdeklődést és elköteleződést mutat az energiatakarékosság, a környezetvédelem és az e célt szolgáló termékek iránt.

Weishaupt

Kapcsolódó

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul