e-gépész online szaklap

A Panasonic Heating & Cooling Solutions bemutatta az új R32-es folyadékhűtő-családját

2022. július 25. | támogatott cikk | |  0 |

A Panasonic Heating & Cooling Solutions bemutatta az új R32-es folyadékhűtő-családját

Az új sorozat hűtésben 50-176 kW között, fűtésben pedig 53-182 kW között 10 különböző méretben rendelhető. Ideális megoldás közepes épületek hűtési és fűtési problémáinak megoldására. Főbb alkalmazási területek: hotelek, iskolák, kórházak, éttermek, irodák de alkalmas akár technológiai terek hűtésére és hőszivattyús megújúló energiával történő fűtésére is.

A készülékek a számos opciónak köszönhetően a felmerülő ígények döntő többségére tökéletes megoldást nyújtanak.

  • Működési tartomány: –15 ºC (fűtés) – 48 ºC* (hűtés)
  • 55 ºC előremenő hőmérséklet
  • ECOi–W CLOUD
  • R32 GWP 675
  • Speciális hőcserélő kilakítás optimalizált leolvasztás
  • Egyszerű szervizelés és karbantartás
  • Kompakt méret  gyárilag tesztelt rendszer

A folyadékhűtő–család 10 különböző teljesítményméretben 4–féle fizikai kialakításban érhető el. Csak hűtős és hőszivattyús kivitelben is rendelhető. Az opciók sokaságának köszönhetően a projekt ígényeihez szabhatóan konfigurálhatóak. A berendezéscsalád hangcsillapított kivitelű, további extrém hancsillapítási lehetőség opcionálisan választható az egyes egységekhez. Ebben az esetben a ventilátorok EC kivitelűek lesznek és további hangcsillapítást kap a kompresszor. Hidraulikai oldalon lehetőség van komplett hidraulikus egységgel, puffertartállyal és szivattyúval történő rendelésre is, így a helyszíni vízköri szerelés döntő része megspórolható a kilakítandó vízköri szakasz egyszerűsíthető.

A maximális felhasználói és szerelői élmény eléréséről a készülékbe épített egyszerűen és gyorsan használható vezérlőegység gondoskodik, mely segítségével leolvashatóak az üzemi paraméterek és a hibakódok. A készülékek MODBUS RTU interfaceen keresztül kapcsolodhatnak az épületfelügyeleti rendszerekhez, mely alaptartozék mindegyik modelnél. Más protokoll esetén rendelkezésre állnak opciónálisan BACNET, Modbus TCP/IP, MSTP, BACNET IP interfacek. A készülékek akár távolról is elérhetőek a Panasonic ECOI–W cloud megoldásán keresztül. Ez lehetővé teszi, hogy valós időben szervizbeavatkozásokat hajtsunk végre a rendszereken távolról. A cloud használata esetén valós idejű beavatkozás és távfelügyelet valósítható meg. A cloud–megoldás lehetővé teszi a hibak értesítések, figyelmeztetések, diszpécser központba vagy akár egyéb eszközökre történő eljutatását, de a szerviz technikusoknak grafikus vizualízáció is rendelkezésünkre áll a szervizelés folyamatok jobb átláthatósága érdekében.

Az új termékek szerepelnek a Panasonic Chiller Selection szoftverében, amely a ProClubon keresztül érhető el. Az ECO–i W R410A termékcsalád továbbra is rendelhető 20–210 kW teljesítménytartományban.

Tekintse meg folyadékhűtő katalógust (angol nyelven) a további információkért!

Érdekel

Panasonic

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul