e-gépész online szaklap

A Panasonic legújabb YKEA klímaberendezései szervertermekhez

2022. május 3. | támogatott cikk | |  0 |

A Panasonic Heating & Cooling Solutions bemutatta legújabb YKEA klímaberendezéseit, amelyeket kifejezetten a szervertermek megbízható környezetszabályozására terveztek. A beltéri és kültéri egységek 2,5 kW és 7,1 kW között ötféle teljesítménnyel kaphatók, és már akár az A+++ SEER energiaosztálynak megfelelő, kiemelkedő energiahatékonyságot is kínálnak.

  • Kiváló energiahatékonyság
  • Folyamatos működés a szerverszobák optimális hőmérsékletének fenntartásáért
  • Beépített redundáns üzem és üzemóra kiegyenlítés funkciók a megbízhatóságért
  • Továbbfejlesztett távkapcsoló és beépített Wi-Fi

A szervertermek optimális hőmérsékleten tartására kifejlesztett Panasonic YKEA termékcsaládja egész évben, a hét minden napján, 24 órában tartja a helyiség hőmérsékletét a rendszerek zavartalan működése és az értékes adatok védelme érdekében. Még -25 °C-os külső hőmérsékleten is stabil hűtést képes biztosítani.

A rendszerek  redundás üzemmel és üzemóra kiegyenlítés funkcióval rendelkeznek, amely lehetővé teszi, hogy két beltéri egység rendszeres időközönként egymást felváltva üzemeljen a szobahőmérséklet fenntartása érdekében. Még abban az esetben is, ha az egyik egység meghibásodik, a másik berendezés továbbra is stabilan működik, amivel egyben időt is ad a javításra anélkül, hogy a szervertermet károsodás érné.

A legújabb rendszer az új generációs távirányítónak köszönhetően intuitívan használható. A stílusos dizájnnal rendelkező nagyméretű LCD-képernyő egyszerű formátumban nyújt részletes információkat, valamint gyors menüeléréssel és képi megjelenítéssel biztosít felhasználóbarát üzemeltetést. Az egyszerűség szellemében létrehozott YKEA megoldások szerkezete lehetővé teszi az könnyű telepítést és szervizelést.

A készülék beépített Wi-Fi segítségével teszi lehetővé az intelligens vezérlést, így az energiafogyasztás távolról is nyomon követhető és a riasztási értesítések okostelefonon fogadhatóak.

További információért kérjük, látogasson el a www.aircon.panasonic.eu weboldalra.

Klímatechnika

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul