e-gépész online szaklap

Új grafitszürke Etherea a Panasonic-tól

A legstílusosabb otthonokhoz tervezve

2022. április 12. | támogatott cikk | |  0 |

A Panasonic Heating & Cooling Solutions bemutatja vadonatúj, stílusos grafitszürke, nanoe™X technológiájú Etherea légkondicionáló egységeit, melyek 2-től 3,5 kW-ig terjedő teljesítménnyel elérhetők.

  • A stílusos színek bármilyen enteriőrbe beilleszthetőek
  • Beépített nanoe™X a folyamatos védelemért
  • A legmagasabb, A+++ energiaosztály besorolás
  • Beépített Wi-Fi és hangasszisztens kompatibilitás

Hűtés és fűtés minden otthonhoz

A legstílusosabb otthonokba könnyedén beilleszthető legújabb készülék a már meglévő ezüst matt és tiszta fehér matt egységekhez csatlakozik, így a vásárlók még szélesebb kínálatból választhatnak. A kiváló minőségű, falra szerelhető légkondicionáló elegáns kialakítású, mindössze 870 mm-es szélességű, az aprólékos tervezésének köszönhetően egyszerűen telepíthető, karbantartható.

Az egységek továbbá egy könnyen használható távirányítót is kaptak: használatát ergonomikus kialakítás és az íves hátsó burkolat teszi kényelmessé, minimalista kialakítása pedig esztétikus megjelenésű.

nanoe™X: folyamatos és növekvő védelem

Az intelligens Etherea egység beépített nanoe™X technológiával is rendelkezik, amely a hét minden napján, a nap 24 órájában fokozza a védelmet. A természetben nagy mennyiségben előforduló hidroxilgyökök öt típusú szennyezőanyag terjedését képesek meggátolni, beleértve bizonyos vírusokat és baktériumokat is, emellett pedig a szagokat is megfékezik, amivel növelik a higiéniát és a komfortérzetet. A nanoe™X technológia ezeket a hihetetlen előnyöket biztosítja a házakon és lakásokon belül, aminek eredményeként a kemény felületek, a puha bútorok és a belső terek egyaránt tisztább és kellemesebb hatást nyújthatnak.

Magas minőségű teljesítmény

A külső nem minden: az egységek stílusos kialakításuk és színeik mellett a legmagasabb, A+++ energiaosztály besorolású hűtéssel és fűtéssel is büszkélkedhetnek, valamint rendkívül halk, mindössze 19 db(A)-es működési zajjal biztosítanak fokozott komfortérzetet. Emellett az egységek a Panasonic R32 inverteres kompresszorát használják a kisebb környezetterhelés érdekében.

A termékcsalád mono, illetve multi split rendszerrel is elérhető. A mono split rendszerek esetén egyszerűen egy beltéri és kültéri egységre van szükség, a multi split sorozat pedig olyan alkalmazások esetében ajánlott, ahol nem csak egy helyiség légkondicionálására van szükség,  így akár öt beltéri egység is csatlakoztatható egyetlen kültéri egységhez.

Fejlett okos vezérlés és hangasszisztens

Az Etherea egységekben beépített Wi-Fi van, amely okos vezérlést és hangasszisztens szolgáltatást tesz lehetővé. Az egységek a Panasonic Comfort Cloud alkalmazásához csatlakoznak, amelyet kifejezetten azért fejlesztettek ki, hogy az összes rendszerfunkció egy intelligens eszközön keresztül, egyszerűen kezelhető legyen. A Comfort Cloud alkalmazáson keresztül az Etherea egységek néhány, a piacon elérhető vezető hangasszisztenshez is csatlakozhatók, hogy a légkondicionálás anélkül is optimalizálható legyen, hogy a felhasználónak akár csak a kisujját kellene mozdítania.

További információért kérjük, látogasson el a www.aircon.panasonic.eu weboldalra.

A Panasonicról

A Panasonic Csoport, amely világszerte vezető szerepet tölt be innovatív technológiák és megoldások kifejlesztésében a szórakoztatóelektronikai, a lakásépítési, az autóipari, az ipari, a kommunikációs és az energiaágazatok széleskörű alkalmazása terén, 2022. április 1-jén vállalatirányítási rendszert változtatott. A Panasonic Holdings Corporation nyolc vállalattal az égisze alatt, holdingtársaságként működik tovább. Az 1918-ban alapított vállalatcsoport elkötelezett az emberek és a társadalom jólétének előmozdítása mellett, és üzleti tevékenységét pedig olyan alapelvek mentén végzi, amelyek új értéket teremtenek, és fenntartható megoldásokat kínálnak a mai világ számára. A csoport 54,02 milliárd eurós (6 698,8 milliárd jen) konszolidált nettó árbevételt jelentett a 2021. március 31-én végződő pénzügyi évre. Az emberek jólétének javítása iránt elkötelezett Panasonic Csoport arra törekszik, hogy kiváló termékeivel és szolgáltatásaival lehetővé tegye, hogy ügyfelei a lehető legjobb életüket élhessék. További információ a Panasonic Csoportról az alábbi linken érhető el: https://holdings.panasonic/global/

LégkondícionálóPanasonic

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul