e-gépész online szaklap

Grundfos e-Akadémia – online képzési platform

2022. február 14. | támogatott cikk | |  0 |

Grundfos e-Akadémia – online képzési platform

A Grundfos e-Akadémia egy ingyenes digitális oktatási eszköz és információs platform, amely által naprakész lehet a Grundfos és a szivattyúipar legújabb fejlesztéseivel kapcsolatban.

A Grundfos e-Akadémia egy online tudástár, ahol frissítheti tudását a szivattyúipar alaptételeiről, részletesen megismerheti a Grundfos szivattyú újdonságait, szivattyú típusok vagy alkalmazási területek szerint válogathat oktatási anyagainkból.

A Grundfos e-Akadémiát az Önök igényei szerint alakítottuk ki. Okostelefonon, táblagépen vagy számítógépen dolgozik? Az ingyenes platform bárhol, bármikor és bármilyen eszközről elérhető. Így Ön a saját tempójában teljesítheti a témaköröket.

Regisztráció után a MyEcademy felületen folyamatosan nyomon követheti haladását, eredményeit. Ha nem szeretne regisztrálni, lépjen be vendégként, és így is elérheti bármelyik témakörünket.

Szeretné megtalálni az alkalmazáshoz megfelelő keringtetőszivattyú-típust? Megismerné a Grundfos termékújdonságait, például a Grundfos MIXIT-et? Vagy frissítené tudását a szivattyúiparban használt alapelvekről?

Keresse meg az Önnek megfelelő témakört, kezdje el a tanulást még ma.

IRÁNY AZ E-AKADÉMIA!

GrundfosOktatásSzivattyú

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul