e-gépész online szaklap

Alig két hónap és nyit a CONSTRUMA

2022. február 9. | támogatott cikk | |  0 |

Alig két hónap és nyit a CONSTRUMA

Az idén dupla jubileumot ünneplő kiállítási csokor, a 40. CONSTRUMA Nemzetközi építőipari szakkiállítás és a 10. OTTHONDesign Otthonteremtési szakkiállítás április 6-10. között várja a kiállítókat, látogatókat. Az áprilisi kiállítási csokor pavilonjai folyamatosan telítődnek, lassan összeáll a szakmai kísérőprogram is. Minden adott lesz egy régóta várt, nagyszabású építőipari – belsőépítészeti szakmai találkozóra a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

A teljesen megújult HUNGEXPO legnagyobb pavilonjában (A) lesznek a klasszikus építőipari tematikák, a G pavilonban a megújuló energiák, épületgépészet témakörök. Ez utóbbi témák az idén nagyon nagy kiállítói érdeklődést mutatnak, gyakorlatilag már majdnem megtelt a pavilon. A RENEO témakörhöz kapcsolódik majd egy szakmai verseny, számos konferencia és szakmai workshop is.

Az OTTHONDesign pedig teljesen megújult elosztásban 3 pavilonban helyezkedik majd el, így külön pavilonban lesz a konyha témaköre, a másikban a fürdőszoba, wellness, hidegburkolat tematikák, a harmadikban pedig a bútor, lakberendezés, design, melegburkolat témákban kiállító cégek kapnak majd helyet.

Tartalmas szakmai programok

Már kezd összeállni a szakmai partnerek által szervezett programok sora, melyek a szakemberek szakmai fejlődését, széleskörű tájékozottságát, az ágazat legújabb tendenciáinak megismerését hivatott segíteni.
Ízelítő a tervezett szakmai konferenciákból, programokból – a programok helyszíne többségében a megújult HUNGEXPO terület új Kongresszusi Központja lesz:

 • Építőipari Vállalkozók Országos Szakmai Szövetsége (ÉVOSZ) ágazati konferencia a kiállítás első napján, az ünnepélyes megnyitót követően
 • Szakmai továbbképzések mérnökök számára (Budapesti és Pest megyei Mérnöki Kamara (BPMK) szervezésében):
  o Épületgépészeti és Elektrotechnikai szakmai továbbképzés
  o Építési szakmai konferencia – a BPMK és ÉMSZ közös szervezésében
 • Szakmai továbbképzések építészek számára (Magyar Építész Kamara (MÉK) szervezésében)
 • Magyar Napelem és Napkollektor Szövetség (MNNSZ) programjai:
  o XIII. Szolár konferencia
  o Napelemképzés közös képviselőknek
  o Szervizkonferenciák
 • Szakkivitelezői konferenciák az Épületszigetelők, Tetőfedők, Bádogosok és Ácsok Magyarirszági Szövetsége (ÉMSZ) szervezésében
 • Magyar Tűzvédelmi Szövetség (TSZVSZ) konferenciája
 • THT – Társasházi Háztartás konferencia közös képviselőknek
 • Magyar Fa- és Bútoripari Unió (FABUNIO) közgyűlése és szakmai programja
 • Szakmai tárlatvezetés a kiállításon

HUNGEXPO app – a látogatók kényelméért

2021 őszén indult el és azóta már több HUNGEXPO kiállításon is jól működött a HUNGEXPO új szolgáltatása, a mobil applikáció, mely Hungexpo néven érhető el az alkalmazások között.

Az applikáció segíti a látogatók jegyvásárlását, regisztrációját, jegykezelését és tájékozódását a helyszínen. Nem utolsó szempont, hogy a kiállításra a belépőjegyet kedvezményesen lehet majd az applikáción keresztül megvásárolni. A kiállítás előtt és alatt tájékozódhat a látogató a programokról, azok helyszínéről, segít a helyszínek megtalálásában. Kiválaszthatók a kedvenc kiállítók, megtervezhető a látogatás és még további kényelmi szolgáltatások várják a látogatókat az applikációban.

A CONSTRUMA / OTTHONDesign kiállítási csokor 2022. április 6-10. között, naponta 9-18 órág (vasárnap 17 óráig) lesz nyitva. Az első három nap a szakmai látogatóké, a hétvége pedig az építkező, felújításra készülő nagyközönségé. A kiállítás látogatása a mindenkor érvényes járványügyi szabályok szerint lehetséges.

Bővebb információ: www.construma.hu

www.construma.hu

Construma

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul