e-gépész online szaklap

Akár 155 liter 45°C-os víz…

2022. február 1. | támogatott cikk | |  0 |

Akár 155 liter 45°C-os víz…

A Weishaupt új beépített tárolós falikazánja egyszerű felszerelésével és üzembe helyezésével, különleges HMV-készítési technológiájával tűnik ki. Először a tárolóegységet kell felakasztani, szintezni, majd a 25 kW-os kazán elé emelni, rögzíteni, szintezni. 

A Weishaupt Thermo Condens WTC-GW kondenzációs gázkészülékek hatalmas piaci sikere a standard konfigurációkon túli megoldások megvalósíthatóságához is vezetett. Az új változat a K-35P kiegészítő megnevezést viseli, melyben a P a „power"-t jelenti.

Az égő magas, rövid idejű teljesítményének (booster-üzemmódban 29 kW-ig) az intelligens szabályozó elektronikával történő kombinációja lehetővé teszi a réteges tárolóban a puffertér és a készülékbe beépített lemezes hőcserélő párhuzamos használatát. Ez biztosítja a magas csapolási teljesítményt (10 perc alatt fel tud tölteni egy 155 literes fürdőkádat 45 °C-os meleg vízzel). A kondenzációshő-hasznosítás eközben nem szakad meg!

Ezáltal ez a készülékváltozat ideális lakásokban vagy kevés hellyel rendelkező családi házakban történő alkalmazásra. A teljesítménytartomány 3-tól 29 kW-ig terjed, természetesen folyamatos szabályzással.

Ez a kondenzációs gázkazán is hatékony fűtőkészülék, mely rendelkezik az aktuális Weishaupt kondenzációs technika minden jellemzőjével. Nagyteljesítményű hőcserélő Al/Si-homoköntvényből, elektronikus égésszabályozás (SCOT-rendszer) önkalibrálással minden járatos gázfajtához (akár 30%, a földgázba bekevert hidrogén esetén is!), intuitív kezelési és beállítási lehetőségekkel kialakított szabályzó elektronika, közvetlenül a készüléken vagy az applikáción keresztül. Minden, ami jellemzi ezt a készülékcsaládot, ebben a változatban is rendelkezésre áll.

Így a Weishaupt energiamenedzsment rendszerrel (WEM) itt is lehetőség van teljes terjedelmű távolból történő karbantartásra, távdiagnosztikára és távfelügyeletre.

GázkazánWeishaupt

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul