e-gépész online szaklap

Bemutatjuk a Resideo új V2000SX termosztatikus radiátorszelepét és a Thera-6 termofejet

2022. január 25. | támogatott cikk | |  0 |

Bemutatjuk a Resideo új V2000SX termosztatikus radiátorszelepét és a Thera-6 termofejet

A Resideo új termosztatikus radiátorszelep- és termofejcsaládja javítja az ingatlanok fűtési rendszerének teljesítményét, hatékonyságát és megbízhatóságát. A felhasználói igényekhez igazított termékcsalád a radiátoros alkalmazások döntő többségéhez (>90%) kiválóan alkalmas, egyszerűsíti a tervezők és a szerelők munkáját, biztonságos és kényelmes megoldást kínál az ingatlan tulajdonosok számára új építéshez vagy felújításhoz egyaránt.

A Resideo által felhalmozott több, mint 45 éves európai gyártói tapasztalat és mérnöki tudás eredménye a kivételes műszaki tartalom és teljesítmény. A tartósságra tervezett termékcsaládra élettartam garanciát nyújtunk. A kivételes műszaki tartalom és teljesítmény az alapja a termékeinkre vállalt kiemelkedően magas kiterjesztett garanciának: Thera-6 termofej esetén 10 év, V2000SX szelepek esetén 15 év! A felhasználói igények döntő többsége (>90%-a) azonnal megoldható a V2000SX szelepekkel, így ha egy ingatlanban ilyen szelep van biztos lehet benne, hogy a fűtési rendszer megfelelően és komfortosan fog működni.

A Thera-6 termofej speciális burkolata alatt elhelyezett német gyártmányú, prémium minőségű, folyadékkal feltöltött táguló elem gyorsan reagál a helyiséghőmérséklet változásaira. A termofejbe beépített nyomaték-határoló megvédi a szelepet a – főként nyári üzem alatt jelentkező – magas szobahőmérséklet és zárt fej esetén esetlegesen fellépő feszültség káros hatásaitól.

A V2000SX termékcsalád előbeállítható a különböző térfogatáram igényekre (20-210 l/h tartományban) valamint többféle csatlakozással is kompatibilis. A kötetlen áramlási iránynak köszönhetően az optimális szelepműködés az előremenő vagy a visszatérő ágba történő szerelés esetén is biztosított. Alkalmasak a legtöbb két-csöves fűtési rendszerhez.

A szelepek előbeállítása lehetővé teszi a fűtési rendszer beszabályozását az egyes radiátorok térfogatáram korlátozásával. A szelepbetéten lévő előbeállító tárcsa értékei szabad szemmel is jól láthatók, könnyen leolvashatók. A V2000SX szelepek alkalmasak 1K és 2K arányossági sávú szabályozásra. Sőt, a T3019HF és T6001HF termosztatikus fejekkel együtt a szelepek alacsonyabb, akár 0,5 K arányossági sávú hőmérséklet-szabályozáshoz is használhatók, tovább növelve a kényelmet és az energiahatékonyságot.

Tudjon meg többet: homecomfort.resideo.com/hu

RadiátorszelepResideo

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul