e-gépész online szaklap

CONSTRUMA 2022: a héten még kedvezményes a jelentkezés

2022. január 12. | támogatott cikk | |  0 |

CONSTRUMA 2022: a héten még kedvezményes a jelentkezés

A 40. CONSTRUMA Nemzetközi építőipari szakkiállítás és a 10. OTTHONDesign Otthonteremtési szakkiállítás 2022-ben április 6-10. között várja a kiállítókat, látogatókat.

Néhány nap múlva, 
2022. január 15-én
a kedvezményes jelentkezés határideje lejár!

Construma jelentkezés

Az áprilisi CONSTRUMA kiállítási csokorra bejelentkezett cégek már közel 14 000 négyzetmétert foglaltak le. A helykiosztás, -egyeztetés folyamatosan zajlik, érdemes mielőbb véglegesíteni a már tervezett jelentkezést: ráadásként január 15-ig még a fedett területi helydíjakból közel 10% kedvezmény is igénybe vehető.

A CONSTRUMA csokor kiállításai számos újdonsággal várják a kiállítókat és látogatókat a kiállítás 5 napja alatt idén áprilisban, teljesen megújult környezetben. A megújult HUNGEXPO területe új lehetőségeket kínál a kiállítási csokornak, mind elrendezésben, mind tartalmában is:

  • A csokor 2022-ben 5 pavilont tölt majd meg: A legnagyobb A pavilonban lesznek a klasszikus építőipari tematikák, a G pavilonban a megújuló energiák, épületgépészet témakörök. A téma aktualitását, népszerűségét jelzi, hogy lassan megtelik ez a pavilon. Az OTTHONDesign pedig teljesen megújult elosztásban 3 pavilonban helyezkedik majd el, így külön pavilonban lesz a konyha témaköre, a másikban a fürdőszoba, wellness, hidegburkolat tematikák, a harmadikban pedig a bútor, lakberendezés, design, melegburkolat témákban kiállító cégek kapnak majd helyet.
  • Színvonalas szakmai programokat terveznek: jelentős szakmai konferenciákat, workshopokat, bemutatókat, tanácsadásokat – több rendezvény a kiállítással egy légtérben kap majd helyet.
  • Az építőipari, belsőépítészeti szakma számára Gálaestet tervez a HUNGEXPO a kiállítás harmadik napjára, mely a kiállítók mellett a szakma jelentős szereplőit is várja majd a rendezvényre. Ezzel egy új hagyományt és találkozópontot kívánnak teremteni a szakmának, emelve ezzel is a kiállítás rangját.
  • Hibrid kiállítással készülnek, így a fizikai rendezvény mellett a virtuális térben is megjelenést kínálnak a cégeknek, amivel kiegészíthetik kapcsolatépítési lehetőségeiket, új partnerek elérését.

További információ: construma.hu

ConstrumaKiállítás

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul