e-gépész online szaklap

Újgenerációs kondenzációs kazánok

A Supernova Savio kínálatából

2021. november 3. | támogatott cikk | |  0 |

Újgenerációs kondenzációs kazánok

Napjainkban egyre népszerűbb megoldás az okoseszközök hozzáadása az otthonokhoz, hiszen lehetővé teszik, hogy távollétünkben is ellenőrizni tudjuk az otthonunk, vagy ha úgy kívánjuk, változtatásokat hajtsunk végre, mindezt egyszerűen és kényelmesen csupán egy applikáción keresztül.

A Supernova Savio InoxDens Moon kazán egyszerű és intuitív vezérlőpanellel rendelkezik, amelyen keresztül a felhasználó önállóan beállíthatja a kazán beállításait, ellenőrizheti a hőmérsékletet.

Ismerkedjünk meg a Supernova Savio InoxDens Moon fali kondenzációs gázkazánnal!

AZ INOXDENS MOON a Supernova Savio új fali kondenzációs kazán termékcsaládjába tartozik. A digitális vezérlőpult könnyen használható, a kijelző úgy lett kialakítva, hogy egyszerűen és kényelmesen kommunikáljon a felhasználóval.

Az INOXDENS MOON változatai az A energiaosztályba tartoznak, így takarítva meg energiát és csökkentve költségeinket. A kombi változat három különböző teljesítménytartománnyal rendelkezik: 20, 25 és 30 kW, míg a fűtő modellek 25 és 35 kW teljesítményűek, rendkívüli, 700x400x300 mm kompakt méretben.

Gázadaptív rendszer

Kisebb fogyasztás, magasabb hatékonyság, alacsony károsanyag-kibocsátás

Az innovatív gázadaptív technológia lehetővé teszi a kazánok teljes önállóságát a különböző típusú és minőségű gáztípusokhoz. Az elektróda a láng észlelése mellett a gáz jellemzőit is érzékeli és automatikusan alkalmazza a legoptimálisabb égési paramétereket a maximális hatékonyság fenntartása érdekében, ennek következtében csökken a fogyasztás és a károsanyag-kibocsátás a hagyományos vezérlésű rendszerekhez képest. Az adaptív gázrendszer átalakítás nélkül készen áll a kazán működésére bármilyen típusú gázzal.

Távoli hőmérsékletvezérlés

Savio Connect

A Savio Connect alkalmazásnak köszönhetően távolról is kezelheti a kazánt. Használatához a fejlett szobatermosztát mellett rendelkeznie kell a Savio Connect applikációval. A fejlett vezérlés (V. osztály) lehetővé teszi a rendszer vízellátási hőmérsékletének modulálását a környezeti hőmérséklet és a külső hőmérséklet szerint.

Mik az előnyei?

  • A fogyasztás csökkentése, az energiatakarékosság és a rendkívüli rugalmasság: a beállítás alkalmazkodik az Ön igényeinek és napi szokásainak megfelelően. A használati melegvíz hőmérsékletét egy kattintással beállíthatja
  • Biztonság: bármely hiba valós időben látható a specifikus hibakóddal együtt. Ily módon azonnal és lehetőség szerint akár távolról is beleavatkozhat a rendszer működésébe.

A Savio Connect egy Wi-Fi-hez csatlakozó applikáció, amely az otthoni WLAN hálózaton keresztül működik, lehetővé téve a szobahőmérséklet szabályozását és a kazán működésének vezérlését helyben és távolról is az erre szolgáló alkalmazásunk segítségével.

A Supernova Savio új generációs kondenzációs kazánokról a márkaképviseletnél szerezhet be bővebb információt.

Merkapt. Zrt.
1106 Budapest, Maglódi u. 14/B.
www.merkapt.hu
www.saviokazan.hu

Kondenzációs kazánMerkapt

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul