e-gépész online szaklap

Kiemelkedő hatékonyság és folyamatos teljesítményszabályzás

2021. október 25. | támogatott cikk | |  0 |

Kiemelkedő hatékonyság és folyamatos teljesítményszabályzás

Weishaupt Geoblock WGB 8 és WGB 14 talajhő/víz-hőszivattyúk invertertechnikával és Scroll-kompresszorral 8, illetve 14 kW-ig. Ideális megoldás az újépítésű nagyon alacsony energiafelhasználású házakban. Nem kell puffertárolót telepíteni! Az innovatív hidegkör akár 65 °C előremenő hőmérsékletet is lehetővé tesz.

A hőszivattyú burkolatában (a beltéri egységben) kiváló hatékonyságú zajcsillapítás van, a négy láb állítható. A kényelmes szerelést biztosító elektromos csatlakoztatás könnyű kábelbevezetést, kihúzás elleni védelmet és magasminőségű kapocsléces csatlakoztatást tesz lehetővé.

A nagyon egyszerű kezelést a színes kijelzőjű intuitív rendszerkészülék és a színes fénycsík teszi lehetővé. Az üzembe helyezési asszisztens, mely alapkivitelben a készülék része, csupán néhány percre csökkenti az üzembe helyezési időt.

A Weishaupt moduláris Energia-Management-Rendszer univerzálisan használható és bővíthető – komplex berendezés-rendszerek esetében is. Alapkivitelében 2 fűtőkör, 1 melegvízkör, egy cirkuláció, egy regeneratív kevertkör, valamint egy hibrid-megoldás (2-10 V) szabályozható. További fűtőkör egy bővítőmodul segítségével köthető be a rendszerbe. Minden egyes fűtőkör távkezelése egy RG1 helyiségkészülék segítségével történhet. A szériakivitelhez tartozó LAN-csatlakozás és a Weishaupt Energia-Management-Portal révén a Geoblock talajhő/víz-hőszivattyúk egyszerűen és biztonságosan kezelhetők és ellenőrizhetők (interneten keresztül) számítógéppel, okostelefonnal vagy tablettel. Megbízás esetén a fűtésszerelő hamarabb lát minden változást, mint maga a tulajdonos – be tud avatkozni időben! Az intuitív, modern Flat-Design jellemezte App segítségével a tulajdonos bármikor elérheti berendezésének legfontosabb adatait és módosíthatja például a fűtési programokat vagy hőmérsékleteket. A szériakivitel szinte minden tartalmaz: pl. a talajhő-keringtető szivattyú térfogatáramszabályzással, egy hőmennyiségmérő, egy légtelenítő és iszapleválasztó rendszer.

Weishaupt Energia Manager WEM főjellemzői:

  • intuitív kezelés és szinergia a kondenzációs gázkazánokkal
  • színes kijelzőjű rendszerkészülék és LED-állapotjelzősáv
  • professzionális kábelcsatlakozások
  • a hőcserélő rendszertől elválasztott elektronika
  • Smart Grid Ready (SG Ready), napelemes rendszer bekötéséhez is

Weishaupt Ez a megbízhatóság az Ön érdekében!

HőszivattyúWeishaupt

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul