e-gépész online szaklap

Hogyan fokozható a minőség?

2021. szeptember 13. | támogatott cikk | |  0 |

Hogyan fokozható a minőség?

Legyen az égésminőség vagy melegvízellátási minőség, hatékonysági szint vagy hibamentes üzem. A Weishaupt a sok éve sikeres kondenzációs gázkazán-sorozatát egy új (még többet tudó) konstrukcióval egészítette ki 2021-ben: a WTC-GW 25 K-35P beépített tárolós falikészülékkel.

Amikor egy új fűtőkészüléket kíván a ház, a lakás tulajdonosa felszereltetni, mert hatékonyabb berendezést szeretne, mert halad a világgal és lényegesen alacsonyabb emissziót akar, akkor két gondolat jön elő: az új hőtermelő és az új melegvíztároló helyszükséglete és felszerelhetősége. Ha a legkisebb helyszükséglet és a kiemelkedő csapolási teljesítmény fontos, akkor a GW 25 K-35P igazi megoldás. Telepíthető szűk terekben, padlástérben, fürdőszobában… A rozsdamentes acélból készült HMV-tároló ellenáll a korróziónak és súlya kicsi.

A térfogatáram-érzékelő (mely minden kazánba beépítésre kerül) az aktuális fogyasztás alapján felismeri, hogy nagyobb vízelvételről (kádtöltés…) vagy csupán zuhanyozásról van szó. Kézmosás esetében nem indul el az égő, a tárolt térfogat kiszolgálja a fogyasztót. Kádtöltésnél (a 30 kW-os teljesítményű utántöltésnek köszönhetően) 155 liter 45 °C-os víz áll rendelkezésre!

A Weishaupt energiamenedzsment portál (évek óta bizonyítja kiválóságát) révén a fűtés egyszerűen és biztonságosan felügyelhető és működtethető okostelefonnal (tablettel). A Weishaupt számára hallatlan fontosságú a fenntarthatóság és az energiamegtakarítás. Kazánjaink (ezért is) rendelkeznek Környezetbarát Termék Védjeggyel. Az energiamenedzsmenten keresztül mindig naprakész információ kapható az alacsony energiafelhasználásról. Elég akkor bekapcsolni a készüléket, amikor szükséges, így nagy mennyiségű (példák mutatják: 30…35%) energia takarítható meg. 

Széles szabályzási tartomány (nagyon kevés kapcsolás), érzéketlenség a gázminőség-változásra – akár 20% hidrogén-tartalom a földgázban – gyors szerelés és üzembe helyezés, hőszigetelt szerelőelemek, hybrid-szivattyú, nagyon csendes üzem, akár 24 fűtőkör és 1 szolárkör...

Mert Ön és az Ön kényelme van a középpontban.
Weishaupt, ez a megbízhatóság.

Borítóképen: gyors felszerelés – szintezve

FűtéstechnikaGázkazánKondenzációs kazánWeishaupt

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul