e-gépész online szaklap

REHAU-val a legjobb ivóvízminőségért

2021. május 12. | támogatott cikk | |  0 |

Megjelentek a REHAU kínálatában a nagy hatékonyságú RE.FINE ivóvíz finomszűrők, amelyek másodlagos szennyeződések esetén is higiénikus ivóvizet, annak megbízható tisztaságát garantálják.

Az igényeknek megfelelően négy féle változatban, különböző felszereltséggel: RE.FINE Select, Pure, Pro és Pro R az egyszerű finomszűrőtől a visszacsapó szeleppel és nyomáscsökkentővel előszerelt változatig.

Közvetlenül a vízmérő után beépítve, a RE.FINE eltávolítja a vízvezeték rendszerből a vízben található nem oldott anyagokat.

A számos csatlakozási lehetőségnek köszönhetően a kompakt és ergonomikus formájú szűrők kifejezetten gyorsan és egyszerűen beszerelhetők az összes vízvezeték rendszerbe – a higiéniai szempontból kifogástalan ivóvízminőségért.

Miközben a RE.FINE Select és Pure változatoknál a szűrőelemet hat hónaponként kell kicserélni, a RE.FINE Pro és Pro R visszaöblítő szűrőknél a szűrőelem a visszaöblítésnek köszönhetően kitisztul, a szűrő cseréje néhány évenként szükséges.

A praktikus karbantartási intervallum-kijelzésnek köszönhetően a RE.FINE Pure és a RE.FINE Pro/Pro R változatoknál mindig követhetők a karbantartási intervallumok.

A házbelépéstől a csapolóig biztosítható RAUTITAN rendszerünkkel a lerakódások elkerülése. Az ólommentes átmenő falikoronggal kialakított körvezetékes hálózat és a RAUTITAN PX holttérmentes kötéstechnika nem jelenthetnek táptalajt a kórokozók szaporodásának. A szennyeződés hatékony eltávolítására a RE.FINE, a bemutatott vízszűrő és a teljes rendszer folyamatos felügyeletére a RE.GUARD, az okos vízőr szintén részei az általunk kínált magasszintű technikai megoldásoknak, amelyek hosszú távon nyújtanak a fogyasztónak egészséges ivóvizet, biztonságot és a RE.SOURCE, az okos vízadagoló révén komfortot.

Bővebben

Útmutatók

A szűrők megrendelhetők nagykereskedőinknél vagy megvásárolhatók a REHAU Shop webáruházban a többi smart innovatív termékünk mellett.

www.rehau-shop.hu

IvóvízRehau

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul