e-gépész online szaklap

Alumíniumlamellás szellőzőrácsrendszer

2021. április 29. | támogatott cikk | |  0 |

Alumíniumlamellás szellőzőrácsrendszer

Napjainkban egyre több olyan igény érkezik gépészeti terek fedésével kapcsolatosan, ahol esztétikus kivitelű, karbantartásmentes lamellás falakat keresnek.

Syba Napvédelem Kft. e célra alapvetően 3-féle rendszert gyárt.

Optikai takarások

A Syba Napvédelem Kft.-nek jelenleg több 10-féle alumíniumlamellás rendeszre van gyártásban, ezek jelentős része alkalmas gépészeti elemek esztétikus eltakarására. A lamellák helyes megválasztásával a takaróelemek kiválóan harmonizálnak a homlokzat megjelenésével.

Szellőzőrácsok/esővédő zsaluk

Innovatív, moduláris alumíniumlamellás rácsaink speciális keretprofillal készülnek, melyekbe több féle méretű lamella illeszthető. Bármely lamellával szereljük is az elemeket, a lamellázat síkja mindig a rács külső síkjával elvágólag fut. A rácsok rovar és madárhálóval is felszerelhetők.

Honlapunkon az érdeklődők tájékozódhatnak és igényükre szabhatják a rácsokat a konfigurátor segítségével.
A lamellás rácsok előszerelhetők, ezáltal a helyszíni szerelés és az anyagmozgatás időigénye jelentősen csökken.

Hanggátló falak

Speciálisan hanggátlásra kifejlesztett lamellás rendszerünk hanggátló képességét a katalógusban megtalálható mérési eredmények támasztják alá. Az Acoustic 150 S és az Acoustic 150 D verziók alkalmazásával jelentős hangcsillapítás érhető el úgy, hogy a gépészeti elemek levegőutánpótlása biztosított marad.

Az eddigi kivitelezői tapasztalataink, és a 2019-ben pásztói telephelyen kialakított CNC-üzemünk lehetővé teszi, hogy jelentős mennyiségű fixlamellás rendszer kerüljön legyártásra, így az árnyékolástechnika mellett a gépészeti fedések is bekerültek a portfóliónkba.

WWW.ALUZSALU.HU

árnyékolásSyba

Kapcsolódó

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul