e-gépész online szaklap

Ne maradjon le a szaniterágazat jövőjéről!

Geberit Innovation Days

2021. március 29. | támogatott cikk | |  0 |

Ne maradjon le a szaniterágazat jövőjéről!

A „House of Geberit” hibrid kiállítás lényegre törő és párbeszéden alapuló formában mutatja be a designnal, funkcionalitással és technológiával kapcsolatos innovációit

A vezető szanitergyártónak számító Geberit 2021. április 12. és 14. között mutatja be partnereinek az év új innovációit és más releváns megoldásait. A jelenlegi helyzetben a rendezvényre ugyan online módon kerül sor, azonban az újítások életszerű és gyakorlatorientált bemutatása céljából egy igazi standot építettek fel, amelyben az összes új termék helyet kap. A vállalat több mint 300 négyzetméteres területen fogja bemutatni az új termékeket, és átfogó tájékoztatást nyújt a designnal, funkcionalitással és technológiával kapcsolatban. A rendezvényre a www.innovation-days.geberit.hu címen lehet regisztrálni.

„House of Geberit”

A Geberit egy igazi vásári standról közvetlenül a résztvevők eszközeire fogja továbbítani a designnal, funkcionalitással és technológiával kapcsolatos előadásokat.

„Az Innovation Days részeként a Geberit arra invitálja a vízvezeték-szerelőket, épületgépész-mérnököket, építészeket, belsőépítészeket, lakberendezőket, viszonteladókat és nagykereskedőket, hogy vegyenek részt ebben a nagyon különleges élményben” – mondja Martin Baumüller, a Geberit Group igazgatóságának tagja. „Az eseményt egy standról fogjuk közvetíteni online módon, így minden résztvevő egyéni programot tud összeállítani a saját időbeosztásának megfelelően. A Geberit szakértőivel élő beszélgetést lehet folytatni, így az ügyfeleinkkel személyesen is kapcsolatba léphetünk ezen a virtuális eseményen.”

Sokféle témakör

A Geberit a háromnapos Innovation Days rendezvényen összesen kilenc szabadon választható témakörben kínál információkat, ismereteket és érdekes beszélgetéseket. Az egyes témák bemutatása körülbelül 20–25 percet vesz igénybe, így a résztvevők könnyen beilleszthetik az előadásokat a naptárjukba. Az előadások, amelyeket online módon közvetlenül a „House of Geberit” standról közvetítenek, moderálással, rövid videóbejátszásokkal és animációkkal kísért, lényegre törő terméktájékoztatást és gyakorlati tudást nyújtanak az érdeklődők számára.

Személyre szabott programok

A programot az online látogatók tervezik meg egyéni érdeklődésüknek megfelelően. Az egyes modulok témái és időpontjai a www.innovation-days.geberit.hu oldalon tekinthetők meg. A kívánt modulokat kattintással lehet hozzáadni a naptárunkhoz, a lefoglalt időpontokról pedig e-mailben kapunk emlékeztetőt. A változtatások bármikor utólag is elvégezhetők.

Témakörök

Az Innovation Days során országunkban a „House of Geberit” összesen kilenc izgalmas témakört ölel fel.

  • Welcome And News („Beköszöntő és hírek”): Lényegre törő áttekintés a Geberit 2021-ben piacra kerülő termékeiről.
  • Water Flow („Vízáramlás”): Új Geberit termékek a csővezetéki-rendszerek és öblítőtartályok világából.
  • Design Freedom („Tervezési szabadság”): A Geberit újításai az egyedülálló fürdőszobai tervezés szabadságáért.
  • Solutions For Your Needs („Az Ön igényeinek megfelelő megoldások”): Hogyan növelhető a fürdőszobai kényelem, egyúttal tisztaságot és tágas teret is nyújtva?
  • Feel Fresh: AquaClean („A frissesség érzése: AquaClean”): A frissesség érzése a fürdőszobában a Geberit higiéniai berendezéseinek köszönhetően.
  • Time for Touchless („Időtlen elegancia érintés nélkül”): A Geberit érintés nélküli megoldásai a vizesblokkok fokozott higiéniai biztonsága érdekében.
  • Full System Thinking („Rendszerszintű gondolkodás”): A falsík előtti és mögötti rendszerek optimális kombinációja révén hogyan egyszerűsödnek a tervezési és szerelési folyamatok, és milyen új lehetőségek adódnak ezáltal.
  • Planning Made Easy („Könnyű tervezés”): Szoftveralkalmazások és a Geberit személyre szabott BIM-adatai a tervezési folyamatok egyszerűsítése érdekében.
  • Digital Services („Digitális szolgáltatások”): Hogyan támogatja a Geberit a partnereit alkalmazások és digitális eszközök segítségével a tervezésben, értékesítésben és szerelésben?

A Geberit Innovation Days-re a www.innovation-days.geberit.hu címen lehet regisztrálni.

Regisztrálok

Geberit

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul