e-gépész online szaklap

Továbbfejlesztette evohome rendszerét a Resideo

| | |  0 | |

Továbbfejlesztette evohome rendszerét a Resideo

A Resideo Technologies Inc., az otthoni kényelmi és biztonsági megoldások globális szolgáltatója nemrég bejelentette, hogy továbbfejlesztette úttörő Honeywell Home evohome intelligens zónaszabályozó rendszerét, amely lehetővé teszi a fogyasztók számára, hogy egy okostelefon alkalmazás segítségével helyiségenként kezeljék az otthoni hőmérsékletet. 

Az evohome új intelligens funkcióinak köszönhetően a vezeték nélkül csatlakoztatható, többfunkciós megoldás szinte minden háztartással kompatibilis: hatékonyan és energiatakarékosan szabályozza otthonunk hőmérsékletét egy központi egységről vagy akár a mobilunkról, akár 12 zónában.

A Resideo evohome, amelyet Európában terveztek és gyártanak, 130 éves mérnöki szakértelmet és innovatív, intelligens technológiát foglal magában, hozzásegítve a szakembereket és fogyasztókat az egyszerű telepítéshez és használathoz.

Miért jó választás?

  • A jövőbeni kihívásokra is felkészített evohome, alternatívát jelent a felnövekvő, tudatos generációk számára, olyan univerzális megoldásokat biztosítva, mint a hőszivattyú kompatibilitása.
  • A hőszivattyúk mellett az evohome hagyományos és modern nagy hatásfokú kombikazánokkal, távfűtéssel és pellet kazánokkal is egyaránt működik.
  • Helyiségtől, évszaktól függetlenül garantált a maximális kényelem: az egyes zónákban egyszerűen lehet váltani a fűtés és hűtés üzemmód között.
  • Továbbfejlesztett kazánteljesítmény a szabadalmaztatott Advanced Load Scaling™ (Továbbfejlesztett hőforrás-szabályozás) technológia révén, amely a kazánt a leghatékonyabb üzemmódban működteti, ezáltal biztosítva a takarékos kazánüzemet a – főként a tavaszi és őszi átmeneti időszakban előforduló – szokatlanul meleg napokon is a
  • Tökéletesített zóna-komfort szabályozás és energiafogyasztás a kinti időjárás, a szobahőmérséklet és egy olyan egyedülálló tulajdonság alapján, amely megjegyzi az egyes helyiségek hőveszteségeit.

„Az evohome megbízható és intelligens zónaszabályozási megoldást kínál, amelyet eddig mintegy 100 000 szakember szakszerűen telepített. A frissített funkciók most még okosabb választást jelentenek.” – mondta el Bognár Gábor, a Resideo Kft ügyvezetője.

További információ

Save the Date
2021. március 9-án webinárium keretében ismerhetik meg az érdeklődők a Resideo evohome rendszerét. Az online előadással kapcsolatban hamarosan további információkat közlünk. 

A Resideo-ról

A Resideo a lakossági komfort- és biztonságtechnikai megoldások vezető szállítója a világpiacon és az alacsony feszültségű elektronikus termékek és biztonságtechnikai rendszerek nagykereskedője. A 130 éves múlttal rendelkező Resideo több mint 150 millió otthonban van jelen és évente 15 millió új rendszer telepítéséhez szállítja megoldásait. Folyamatosan szolgáljuk ki több mint 110.000 kivitelező partnerünket vezető nagykereskedő partnereinken keresztül. A Resideo 4.8 milliárd USD éves árbevételű vállalat, világszerte hozzávetőlegesen 13 000 alkalmazottal. További információkért keresse fel a www.resideo.com weboldalt.

Resideo

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul