e-gépész online szaklap

Kedvezményes jelentkezés a CONSTRUMA csokorra február 15-ig

2021. január 20. | támogatott cikk | |  0 |

Kedvezményes jelentkezés a CONSTRUMA csokorra február 15-ig

A KSH legfrissebb adatai szerint fél éves folyamatos növekedési pályát tudhat maga mögött az építőipar a tavaszi visszaesést követően. Számos tényező arra utal, hogy várhatóan tovább erősödik ez a tendencia az idén. A CONSTRUMA Otthonteremtési csokor kiváló lehetőség arra, hogy ezeket a növekedést segítő hatásokat az építőipar, épületgépészet, lakberendezés, belsőépítészet területén működő vállalkozások még hatékonyabban kiaknázzák.

2021-ben ismét a csokor részer a kétévente megrendezésre kerülő legjelentősebb hazai épületgépészeti szakkiállítás, teret adva a legújabb épületgépészeti megoldások, berendezéseknek, eszközök bemutatásának.

A gazdasági élet motorjaként működő kiállítások – melyek egy ideje szünetelnek – olyan platformot kínálnak, melyen rövid idő alatt a lehető legszélesebb szakmai és végfelhasználói kört lehet elérni. A HUNGEXPO éppen ezért folyamatosan dolgozik azon, hogy amint feloldják a korlátozásokat, az idei évben is teret adjon az ágazat meghatározó szakkiállításának.

Tesszük mindezt úgy, hogy a megváltozott körülményekhez alkalmazkodva, a járványhelyzet aktuális helyzetét figyelemmel kísérve készülünk kiállításainkra, így a CONSTRUMA otthonteremtési csokor (CONSTRUMA, HUNGAROTHERM, OTTHONDesign) esetében is.

Az építőipari ágazat, az épületgépészet és belsőépítészet számára hazánkban a CONSTRUMA otthonteremtési csokor az, amely több tízezer szakember és a nagyközönség számára teremt lehetőséget, hogy felmérjék az újdonságokat, a trendeket, képezzék magukat és az ágazat legfontosabb szereplőivel találkozzanak, üzletet kössenek, vásároljanak.

2021-ben az ágazathoz kapcsolódó új otthonteremtési intézkedések növelik az építkezési, felújítási kedvet, ezáltal élénk érdeklődés várható a rendezvény iránt mind szakmai, mind végfelhasználói oldalról:

  • 5% Áfa az új építésű ingatlanvásárlás esetén
  • CSOK – új ingatlanvásárlásnál az 5% áfa visszaigényelhető
  • családi otthonfelújítási program, akár kisebb volumenű felújítás esetén is
  • CSOK – tetőtérbeépítési program
  • 2021-től érvényben lévő új épületenergetikai szabályok

 A cégek számára a CONSTRUMA otthonteremtési csokor, mint koncentrált piac a legjobb lehetőség arra, hogy a várhatóan megnövekedő igényt rövid idő alatt kihasználják: felmérjék a termékek iránti igényt, növeljék értékesítésüket, bemutassák az iparág jövőjét meghatározó megoldásaikat.

Ennek tudatában

300 cég, mintegy 12.000 négyzetméteren
már bejelentkezett az idei kiállítási csokorra.

A CONSTRUMA OTTHONTEREMTÉSI CSOKOR 2021
KEDVEZMÉNYES JELENTKEZÉSI HATÁRIDEJE:
2021. FEBRUÁR 15.
(közel 10% kedvezmény a fedett helydíj lista árából)

 További érvek a 2021-es CONSTRUMA csokor mellett:

  • Megújult Kiállítási Központ: a CONSTRUMA csokor már újonnan épült és felújított pavilonokban kap helyet
  • Fókuszban a digitalizáció, az innováció, a hatékonyságnövelés lesz.
  • Jelentős szakmai konferenciák, szakmai versenyek, bemutatók teszik szakmailag még vonzóbbá a kiállítási csokrot. A HUNGAROTHERM-hez kapcsolódóan nemzetközi versenyt megelőző víz-, gáz- és fűtésszerelő válogató versenyre is sor kerül a kiállításon.
  • Egészségvédelmi intézkedések a területen – az aktuális hatósági rendelkezésekhez igazodva – melyeket sikerrel alkalmaztunk már idén ősszel is (az eszközöket bemutató kisfilmet ITT megtekintheti)

 Bővebb információ a kiállításokról:

www.hungarotherm.hu

www.construma.hu

ConstrumaHungarotherm

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul