e-gépész online szaklap

Padló-, fal- és mennyezetfűtés

egyszerűen, gyorsan, tisztán…Walltherm rendszerrel

2020. december 9. | támogatott cikk | |  0 |

Padló-, fal- és mennyezetfűtés

A WALLTHERM felületfűtés-hűtési rendszer minden szempontból megfelel az elvárásoknak. A legkorszerűbb anyagokat használva kedvező tulajdonságokkal rendelkezik úgy a kivitelező szakember, mint a felhasználó számára.

Egyszerű szerelés

  • Gyors és biztonságos szerelés mind préskötéses, mind toldóhüvelyes technológiával.
  • A WALLTHERM gipszkarton panelekkel különösen gyors és tiszta kivitelezés valósítható meg. Egyszerűen alkalmazható új építésnél vagy lakásfelújításkor egyaránt.
  • A felületfűtési rendszer nem igényel külön fűtőtesteket.

Fűtésre és hűtésre

Nyáron hűtési üzemmódban a helyiségekben tartózkodók hőérzetét úgy javítjuk, hogy közben nincsenek kitéve huzat és porterhelésnek (mint splitklíma, fan-coil stb. esetén).

Gyorsan telepíthető

A gipszkartonpaneleknek köszönhetően a kivitelezési idő lerövidül.  A kiépítés után a vakolt falnál jelentősen kisebb glettelési és csiszolási munkával sima és homogén mennyezet, vagy falfelület érhető el.

Költségtakarékos

Hűtési igény estén a hagyományos rendszerekhez képest alacsonyabb a beruházás költsége. Korszerű energia-előállító berendezésekkel rendkívül gazdaságosan üzemeltethető.

Használja okosan, akár mobilapplikációval

A WALLTHERM rendszerhez megfelelő szabályozás szükséges. A szabályozás kialakítása rendkívül rugalmas, bármilyen felhasználói igény – akár a helyiségenkénti eltérő hőmérsékletbeállítás is – kielégíthető. Alapesetben helyiségenként egy érzékelő egység kerül felszerelésre, amely méri az adott helyiség hőmérsékletét és továbbítja a központi egységbe. A központi egység vezérli az adatok folyamatos kiértékelése mellett az osztó-gyűjtőn elhelyezkedő termoelektromos fejeket, amelyek zárják, vagy nyitják az egyes helyiségekbe tartó hűtő-, illetve fűtővíz útját, ezáltal folyamatosan tartva a megkívánt hőmérséklet.

Gyártja és forgalmazza: Merkapt Zrt.

www.walltherm.hu

ajanlatkeres@merkapt.hu

MerkaptPadlófűtésWalltherm

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul