e-gépész online szaklap

UV-Protect légtisztítócsalád a Fishertől

2021. március 2. | támogatott cikk | |  0 |

UV-Protect légtisztítócsalád a Fishertől

Megérkezett és már raktárról is elérhető a Fisher legújabb termékcsaládja, a Fisher UV-Protect légtisztítócsalád. A 6x légtisztítórendszer lerombolja a kórokozók DNS szerkezetét és kiszűri az allergéneket!

A 6x légtisztítás elemei: kompozit szűrő, HEPA-H11, fotokatalitikus-, aktív szén- és porszűrő, kiegészítve ionizátorral és UV-C lámpával.

Az UV-C hullámhossz-tartományú ultraibolya sugárzás képes elpusztítani a DNS molekulák szerkezetét, így széles körben alkalmazzák baktériumok és vírusok ellen. A HEPA-H11 szűrő 99%-os hatékonysággal szűri ki a PM2,5 szálló por részecskéket. Ilyenek például a pollen, az atka, a por, a penészgomba spóra vagy akár a textilrostok. A légtisztító antibakteriális hatása mellett hatékonyan szűri ki az olyan mérgező anyagokat, mint a benzin és ammónia, valamint megszűnteti a füsthöz hasonló kellemetlen szagokat.

2 különböző helységmérethez tudunk ajánlani készüléket. A kisebb a kb. 13–22 m2-es a nagyobb pedig a 28– 48 m2-es helységben alkalmazható nagy hatékonysággal.

Mindkét készülék rendelkezik LED-es levegőminőség-visszajelzéssel, melynek segítségével már a LED-ek is mutatják a levegő minőségét a helységben. Emellett érintőképernyős kezelővel rendelkeznek, ahol a főbb paraméterek, funkciók leolvashatóak és szabályozhatóak. A nagyobb UV-Protect 350 készülék párásító funkcióval is rendelkezik, amit egy beépített víztartály segítségével használhatunk. Alap tartozék egy egyszerű infrás távirányító is mindkét készülékhez.

A részletes leírás és a pontos műszaki paraméterek megtalálhatók a https://www.fisherklima.hu/legtisztito-keszulek weboldalon, illetve készült egy rövid bemutató film is a készülékről:

A Fisher klímák magyarországi importőre:
Columbus Klímaértékesítő Kft.
E-mail: info@fisherklima.hu

FisherLégtechnika

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul