e-gépész online szaklap

A Tervezői Konferencia elmarad, a továbbképzés az internetre költözik

2020. szeptember 9. | e-gépész | |  1 |

A Tervezői Konferencia elmarad, a továbbképzés az internetre költözik

Gyötrelmes, sok fejfájást okozó időszak után, egy nehéz döntést hoztunk meg: a 2020. szeptember 25-ére megszervezett „V. Épületgépészeti Tervezői Konferencia” rendezvényünket lemondtuk, egy évvel elhalasztottuk!

Minden előkészületet megtettünk – tudatosan korlátozott kiállítói és látogatói létszámra törekedve –, „kulcsrakész” állapotba kerültünk. Ugyanakkor a járvány második hulláma okozta figyelmeztető jelek és jelzések miatt kötelességünknek mégis azt éreztük, hogy a lemondás/elhalasztás mellett kell döntenünk! Felelősen nem hozhattunk más döntést!

Tájékoztatom egyúttal a kötelező képzésre regisztrált szakmagyakorló kollégákat arról, hogy 2020. szeptember 25-én online formában szakmai továbbképzésre sor kerül! Erről minden részletes információt meg fognak kapni a szervezésért felelős Keresztes-Németh Anitától (BPMK)!

Tisztelt Szakmai Partnereink, Kollégáink!

Szeptember eleje óta különösen aggódva figyeljük a híreket, az egyre növekvő esetszámokat, az arra vonatkozó felhívásokat, hogy bár a többszáz fős szakmai rendezvények megtartása nem tilos, járványügyi szakértők és egészségügyi szakemberek arra kérik a szervezőket, hogy amelyiket nem feltétlenül szükséges megtartani, azt halasszuk inkább.

Nem könnyű jó megoldást találni ebben a helyzetben, ezért az utolsó pillanatig vártunk vele. Hiszen sokadik éve szívügyünk a Tervezői Konferencia, és Önök nagy örömünkre idén, ebben a nehéz helyzetben is jelentős számban jelentkeztek – tudjuk, hogy sokan nagyon várták a találkozási alkalmat a szakmagyakorlókkal.

A felelős döntésnek a járványügyi mutatók alakulásának ismeretében és mindannyiunk védelmében mégis azt tartjuk, ha az V. Épületgépész Tervezői Konferenciát jövőre, 2021-re halasztjuk.

Szándékaink szerint a rendezvényt 2021. szeptember 24-én változatlan programmal, változatlan feltételekkel, a már megtörtént jelentkezések, a már lefoglalt kiállítói csomagok figyelembevételével tartjuk meg.

Kérjük szíves megértésüket, kívánunk mindannyiuknak jó egészséget, szakmai és magánéleti sikereket az elkövetkezendőkben!

Tisztelettel:

Gyurkovics Zoltán    Kassai Ferenc
az MMK Épületgépészeti Tagozatának elnöke a BPMK elnöke

Épületgépész Tervezői KonferenciaKoronavírusRendezvény

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.


Szemán Róbert | 2020. szept. 9.

Sajnálom, de helyes döntés volt!

Facebook-hozzászólásmodul