e-gépész online szaklap

Új frissítések a Panasonic intelligens eszközeiben

2020. szeptember 2. | támogatott cikk | |  0 |

Új frissítések a Panasonic intelligens eszközeiben

A Panasonic frissítette a mérnököknek és telepítőknek szóló intelligens eszközeit, beleértve a szén-dioxid-hűtést, a VRF-rendszereket és az Aquarea hőszivattyú-sorozatot is.

A CO2 Refrigeration Designer frissítésének célja a termelékenység növelése, a hűtési hatékonyság maximalizálása és a felhasználók támogatása, a számítások egyszerűsítésével.

A számítások becsült átlagos ideje a „hűtéstervező” használatakor mindössze két perc, ami jelentős különbség a sokkal időigényesebb egyéb eszközökhöz képest. A nagyobb kényelem érdekében a tervezőprogram mobileszközökön is használható, például okostelefonokon vagy táblagépeken, de az eredményeket papírra nyomtatva vagy PDF-be exportálva is kimenthetjük.

A Panasonic a VRF Designer szoftvert is továbbfejlesztette, amely a légkondicionáló rendszerek tervezőinek, telepítőinek és kereskedőinek olyan programot biztosít, ami távolról tervez és méretez projekteket a Panasonic VRF sorozatához. A tervezők már közvetlenül az AutoCAD fájlokból is dolgozhatnak. A legújabb verzió új BMS-t, légfüggönyöket, HEX és CAD export fejlesztéseket is tartalmaz.

Az Aquarea Designer is egy új kiegészítővel bővült, az Aquarea J Generation Bi-Bloc-kal. Ez a program lehetővé teszi a tervezőknek, a telepítőknek és a forgalmazóknak, hogy azonosítsák a hőszivattyút az Aquarea egy adott alkalmazásához. Kiszámítja a projekt energiaköltségeit a meleg víz, a fűtés és a hőszivattyú működésének szempontjából. Ezen túlmenően megmutatja a berendezés üzemidejét és kiszámítja a COP-t is.

Minden frissítés letölthető a Panasonic PRO Clubból!

Érdekel

A hír szövege a szerkesztőségünk saját fordítása, eredeti, angolnyelvű cikk itt található.

PanasonicSzoftver

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul