e-gépész online szaklap

Mostantól Braukmann márkanéven forgalmazza prémium vízvezetéki szerelvényeit a Resideo

2020. július 1. | támogatott cikk | |  0 |

Mostantól Braukmann márkanéven forgalmazza prémium vízvezetéki szerelvényeit a Resideo

A Resideo Kft. a Resideo Technologies Inc. (NYSE: REZI), magyar leányvállalata, a lakossági komfort- és biztonságtechnikai megoldások globális szállítója bejelenti, hogy a már magyar piacon is jól ismert hagyományos vízvezetéki szerelvényeit ezentúl Braukmann márkanév alatt forgalmazza.

A változás a Resideo márka építésének egyik fontos mérföldköve. Ügyfeleink június hónaptól kezdve találkozhatnak a termékek csomagolásán a Braukmann termékcsalád névvel.

Az első Braukmann termékcsalád névvel ellátott termékeink a karimás ivóvíz nyomáscsökkentők és szűrők lesznek. Emellett számos fűtési szerelvény, mint például a beszabályozó szelepek csomagolásán is megjelenik majd a Braukmann márka.

A Braukmann név évtizedek óta jól ismert az európai vízvezetéki szerelvények piacán, a prémium szegmensben, mint számos innovatív termék fejlesztője és szállítója. A Resideo 1980-ban vásárolta meg alapítójától a vállalatot. A 75 éves múltra visszatekintő megbízható, innovatív vízvezetéki termékeket azóta már közel 18 millió háztartásban szerelte be több, mint 100 ezer telepítő partnerünk. Ezek ma már ólommentes változatban is elérhetők, környezetünk védelmében.

Mario Moura, a Resideo Products & Solutions üzletágának EMEA ügyvezetője elmondta: “A Braukmann termékcsalád név vízvezetéki szerelvényeink kapcsán történő bevezetése egy újabb lépés a Resideo márka építésének izgalmas folyamatában, amellyel megmutathatjuk örökségünk egy elismert részét partnereinknek.

A Resideo-ról

A Resideo a lakossági komfort- és biztonságtechnikai megoldások vezető szállítója a világpiacon és az alacsony feszültségű elektronikus termékek és biztonságtechnikai rendszerek nagykereskedője. A 130 éves múlttal rendelkező Resideo több mint 150 millió otthonban van jelen és évente 15 millió új rendszer telepítéséhez szállítja megoldásait. Folyamatosan szolgáljuk ki több mint 110.000 kivitelező partnerünket vezető nagykereskedő partnereinken keresztül. A Resideo 4.8 milliárd USD éves árbevételű vállalat, világszerte hozzávetőlegesen 13 000 alkalmazottal. További információkért keresse fel a www.resideo.com weboldalt. 

BraukmannResideo

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul