e-gépész online szaklap

Folytatódik az Épületgépész Tervezői Konferencia szervezése

„Középpontban: a víz”

| | |  0 | |

Folytatódik az Épületgépész Tervezői Konferencia szervezése

Sokrétű elemzőmunka és a hírek értékelése alapján az a meggyőződésünk alakult ki, hogy az MMK Épületgépészeti Tagozata és a BPMK által 2020. szeptember 25-ére tervezett hagyományos Épületgépész Tervezői Konferencia megszervezhető lesz!

A megvalósulásra való legjobb esélye az év hátralévő részében ennek a rendezvények látszik, így mi a korábban elindított szervezőmunkát folytatjuk.

Ahhoz, hogy a szervezői szándékot követően egy sikeres, az előző évekéihez hasonló színvonalú és látogatottságú rendezvény megvalósuljon, szükséges szakmai partnereink részvétele!

Kérjük, hogy jelezzék kiállítói és/vagy hirdetői szándékukat a cikkben található linkekről letölthető nyomtatványokkal legkésőbb 2020. június 30-ig!

Szakmai meghívó

A Magyar Mérnöki Kamara Épületgépészeti Tagozata és a Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara 2020-ben már ötödik alkalommal rendezi meg az Épületgépészeti Tervezői Konferenciát, amellyel a tervezői szakterületen tevékenykedők szakmai továbbképzését szándékozik segíteni. Tervezői és üzemeltetői előadások keretében a szlogenhez illeszkedő tartalmú szakmai előadásokra, jövőbemutató színvonalon megtervezett projektek ismertetésére kerül sor, kiemelve a tervező innovatív gondolkodásának jelentőségét.

A rendezvény lehetőséget biztosít a szakma szereplőinek, tervezőknek, gyártóknak, forgalmazóknak és kivitelező vállalkozásoknak kötetlen szakmai konzultációra is.

A rendezvényen való részvétellel a kollégák teljesíthetik az éves továbbképzési kötelezettségüket, de látogatói jeggyel azok is részt vehetnek, akik már voltak továbbképzésen, így az előző évek tapasztalata alapján 500 tervező kolléga részvételére lehet számítani.

A rendezvényen való részvételhez előzetes regisztráció szükséges.

A konferencia időpontja: 2020. szeptember 25. 9-17 óra
A konferencia helyszíne: Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont (1097 Budapest Könyves Kálmán krt. 12-14.)

A konferenciára várjuk a gyártó, forgalmazó és kivitelező vállalkozások jelentkezését! Az eddigiekhez hasonlóan kiállítóként vagy hirdetőként van lehetőségük a bemutatkozásra.

KIÁLLÍTÓI SZÁNDÉKNYILATKOZAT

HIRDETŐI SZÁNDÉKNYILATKOZAT

Kérjük, hogy a részvételi szándékot a kitöltött és aláírt szándéknyilatkozat visszaküldésével jelezzék (keresztes.anita@bpmk.hu). Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy kiállítói és hirdetői helyből sajnos idén sem fog sokkal több rendelkezésünkre állni, így csak a jelentkezés sorrendjében tudunk Önöknek helyet biztosítani!

Reméljük, hogy a szakmai TALÁLKOZÁSOK továbbra is fontosak az épületgépész szakma szereplőinek. A több tíz lemondott, elhalasztott rendezvény után jó esély mutatkozik az MMK Épületgépészeti Tagozatának több száz szakmagyakorlójával – tervezőkkel, szakértőkkel – való találkozásokra!

Megtisztelő jelenlétükre feltétlenül számítunk!

Épületgépész Tervezői Konferencia

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul