e-gépész online szaklap

Grundfos BIM – Egyszerűbb, gyorsabb, pontosabb munkavégzés

| | |  0 | |

Grundfos BIM – Egyszerűbb, gyorsabb, pontosabb munkavégzés

Az Épületinformációs modellezés (BIM) az épületgépészetben jól ismert tervezői módszer, az adott építmény virtuális, digitális megjelenítésére, kezelésére. A Grundfos e-Akadémia online oktatási felületein bővebb információhoz jut a Grundfos BIM eszközökről is.

Az Épületinformációs modellezés (BIM) az épületgépészetben jól ismert tervezői módszer, az adott építmény virtuális, digitális megjelenítésére, kezelésére. A BIM jobb együttműködést tesz lehetővé az adott projekt résztvevői között, így hatékonyabb, pontosabb tervezés és kivitelezés valósítható meg, így csökkennek a kockázatok, ami adott esetben a költségek csökkenését is eredményezi.

A BIM egy értékes eszköz egy épület életciklusának teljes kezelésére. Valós szimulációt biztosít a tervezés, az építés, a szerelés és a működtetés folyamatai során. A BIM gyakran alapul 3D rajzokon, pl. egy termékről, szivattyúról. Ennek eredménye egy nagyméretű, részletes adatfájl például a szivattyú megjelenéséről, részleteiről, adatairól – ez értékes információ a BIM szakembereknek. A munkamenet sebességének megőrzése érdekében a Grundfos BIM modellek szándékosan elnagyoltak, csak a felhasználó számára lényeges információt hordozzák. Hozzáférést biztosít a termékről a megfelelő szerviz és karbantartási információkhoz, így gyorsabban és pontosabb munkát tesz lehetővé. 

A Grundfos e-Akadémia egy ingyenes online oktatási platform, ahol számos oktatási modul segít Önnek, hogy naprakész információkkal rendelkezzen a szivattyúipar újdonságairól, a Grundfos új termékeiről. Az oktatási felület bárhol, bármikor és bármilyen eszközön elérhető, így Ön a saját tempójában, és érdeklődési körének megfelelően teljesítheti a témaköröket. Nézze meg a BIM-ről szóló videónkat, és iratkozzon fel a Grundfos e-Akadémia oldalra további tartalmakkal kapcsolatban. Az oldalon még részletesebben belemerülhet a BIM alapvető előnyeibe, és alaposan megismerheti az ütemterv-sablonok és az adatstandardoknak BIM-projektbe történő integrálásának előnyeit.

Bővebb információ

Mindezek mellett a Grundfos Product Centerben egy átfogó könyvtárat talál az ingyenes BIM-eszközökről az Autodesk Revit letöltéséhez, amelyek segítenek a pontos egyedi tervek készítésében. 

Érdekel

Bővebb információért kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk: www.grundfos.hu

BIMGrundfos

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul