e-gépész online szaklap

Épületgépészek kiszolgálása – előtérben az online rendelés

2020. április 1. | támogatott cikk | |  0 | |

Épületgépészek kiszolgálása – előtérben az online rendelés

A koronavírus-járvány körül rengeteg megválaszolatlan kérdés van. A bizonytalansága egyre csak nő, szeretnék tudni, hogyan hat ez a járvány az életünkre és vállalkozásunkra. Az üzletek nyitvatartási ideje korlátozásra kerültek, az emberek igyekeznek elkerülni a forgalmas, társas érintkezéssel járó helyeket. A vásárlások egy része, áttevődik az online felületekre, ahol személyes érintkezés nélkül, nyitvatartási időn kívül,  biztonságosan van lehetőség a kívánt termék beszerzésére.

A Merkapt Zrt. is igyekszik alkalmazkodni a megváltozott körülményekhez, szem előtt tarva mind a vásárlói/partnerei érdekeit, mind a járvány miatt szükségessé vált előírásokat, korlátozásokat. A fejlesztéseink eredményeként a szerződéses partnereink számára elérhető internetes áruházunkat (B2B) immár megnyitottunk, ahol regisztrált vásárlóink, otthonról vagy az építkezés helyszínéről, kényelmesen, személyes érintkezés nélkül böngészhetik árukínálatunkat, és adhatják le megrendelésüket.

Ehhez nem kell mást tenni, mint a www.merkaptonline.hu oldalon regisztrálni.

A sikeres regisztrációról email értesítést küldünk, melyben egy rövid leírást adunk az oldal működéséről. Ezt követően be tud jelentkezni saját fiókjába, ahol a termékek mellett személyre szabott árait láthatja. Személyes fiókjában leadhatja és nyomon követheti megrendeléseit, megtekintheti folyószámla egyenlegét.

Mit takar az Épületgépészek Online Boltja?

Szerződött partnereink felé alapvetően B2B szolgáltatások érhetők, azaz az áruházba belépve, a partnerünk

  • a vele érvényben lévő étrtékesítési szerződésnek megfelelően a rá vonatkozó kedvezményes árakat látja
  • választhat, hogy melyik üzletünkben szeretné átvenni a megrendelését, vagy kérhet kiszállítást
  • továbbra is fontosnak tartjuk a kapcsolattartást, így lehetősége van vásárlónak a korábbi kapcsolattartójával egyeztetni az áru átvételét, a megrendelését sürgetheti, szakmai tanácsot kérhet az esetleges helyettesítő termékről. Kapcsolattartója segítségére lehet olyan termék gyors beszerzésében, amely ehy másik raktárunkban áll rendelkezésre.

A üzleteinkben a kiszolgálás zavartalanul működik a kormányrendeletnek megfelelően munkanapokon 7-15 óra, szombaton 7:30-12 óra között. Munkánk során kiemelt figyelmet fordítunk a higiéniai előírások betartására, és ezt kérjük vásárlóinktól is.

Az áruellátás folyamatos, megnövelt raktárkészlettel igyekszünk a megrendeléseket teljesíteni.

Élvezheti a digitális számlázás előnyeit, így a jövőben elektronikus úton juttatjuk el Önhöz számláit. 

Reméljuk hamarosan Önt is partnereink között köszönthetjük.

Érdekel

Épületgépész

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul