e-gépész online szaklap

30 éves a Styron Kft.

2020. január 22. | támogatott cikk | |  0 |

30 éves a Styron Kft.

A Styron Kft. 1990 januárjában alakult, és idén ünnepli a 30. születésnapját. A cég a kezdeti néhány fős családi vállalkozásból, mára egy több mint 100 fős, hazai szinten piacvezető és európai szinten is elismert lefolyószerelvény gyártóvá nőtte ki magát.

Eleinte csak néhány padlószifon termékkel indult a gyártás, egy kis fröccsöntő üzemben. Az évek múlásával azonban folyamatosan bővült a termékpaletta, és ezzel együtt a cég létszáma is folyamatosan emelkedett. A kezdeti családi vállalkozás egy 100%-ban önálló lábakon álló stabil céggé kezdte kinőni magát a hosszú évek alatt.

A jelenleg működő vállalat több mint 20 országban van jelen, és több mint 500 féle terméket gyárt, 30 db korszerű fröccsöntő gépen. A termelés 3 műszakban folyik, a hét 5 napján. Mivel a cég saját szerszám és lakatos üzemmel is rendelkezik, ezért kevésbé van kitéve külső tényezők negatív hatásának, esetleges szerszám-, vagy géphibák miatt. Mindezek együttes következményeként mára a térség egyik meghatározó középvállalkozása lett a Styron Kft., ahol a fejlődés most még jelentősebb, mint valaha. 

2020-ban kialakításra kerül egy eddig még Magyarországon is nagyon kevés cég által használt automata raktárrendszer, korszerű raktárrobotokkal felszerelve. Mindez egy új, minden igényt kielégítő raktárépületben kerül majd megvalósításra.

Látogassa meg honlapunkat!

 

Találkozzunk a Construma kiállításon 2020. április 1-5. között!

Styron

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul