e-gépész online szaklap

Ismerje meg a Grundfos GO Suite-ot!

A digitalizáció új lehetőségeket nyit meg az épületgépészetben is

2019. november 5. | támogatott cikk | |  0 |

Ismerje meg a Grundfos GO Suite-ot!

Műszaki információkra van szüksége a szivattyúk kiválasztása, cseréje során, vagy gyors segítséget szeretne egy fűtési rendszer beszabályozásához? A Grundfos applikációi segíthetnek napi munkájában. Az alkalmazások használatával Ön gyorsabban és egyszerűbben végezheti el az adott feladatot.

A fűtési rendszerekbe épített okosszivattyúk okostelefonra letöltött applikációk által vezérelhetőek, szabályozhatóak, működési adataik bármikor lekérdezhetőek, riportolhatóak. A Grundfos piacvezetőként mindig is nagy hangsúlyt fektetett olyan alkalmazások kifejlesztésére, amelyek egyszerűbbé teszik a szerelők, kivitelezők napi munkáját.  Ismerje meg a Grundfos GO Suite-ot, a Grundfos appikációkat.

GO Replace

A Grundfos GO Replace applikáció segítségével gyorsan és egyszerűen kiválthat egy régi szivattyút. Csak írja be a régi Grundfos szivattyú cikkszámát, vagy fényképezze le a szivattyú előlapját, és a program javaslatot tesz a megfelelő csereszivattyúra. Ennyire egyszerű!

GO Balance

Ha Grundfos Alpha2 vagy Alpha3 szivattyúval dolgozik, a GO Balance applikáció használatával egyszerűen és gyorsan el tudja végezni egy fűtési rendszer hidraulikus beszabályozását. Az app lépésről lépésre végig vezeti Önt a beszabályozás folyamatán. A beszabályozás után automatikusan egy riport készül, melyet elküldhet emailben, vagy ki is nyomtathatja közvetlenül az applikációból. 

GO Remote

Az applikáció használatával egy vagy több szivattyút is távvezérelhet, ellenőrizheti a munkapontokat, a fogyasztást, a fordulatszámot, és egyéb funkciókat. A kapott adatokat összegyűjtheti, azokból pedig riportokat készíthet egyszerűen és gyorsan. Ha probléma merülne fel, az applikáció segít a hiba okának feltárásában, és javaslatot tesz a megoldásra.

Az alkalmazásokról bővebb információt talál weboldalunkon: www.grundfos.hu  

A Grundfos applikációk elérhetőek az AppStore és Google Play Store felületeken. Töltse le okostelefonjára a Grundfos applikációkat még ma!

Érdekel

Grundfos

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul