e-gépész online szaklap

Fisher Art – Klímák művészi kivitelben

2019. július 2. | támogatott cikk | |  0 |

Fisher Art – Klímák művészi kivitelben

Korunk Design elvárásainak már a klíma kiválasztásakor is eleget tudunk tenni, ha a Fisher ART sorozatából választunk magunknak megfelelő berendezést. A Fisher Art sorozatot elegáns megjelenés, keret nélküli tükrös előlap, V alakú, karcsú formavilág, zajtalan működés jellemzi.

A sorozatból elérhetőek környezetkímélő R32-es hűtőközeggel a 2,6 kW, 3,5kW-os teljesítményű gépek. Ezen felül multi rendszerben is beépíthetők, így egy multi split rendszer kiépítésnél a megszokott hagyományos megjelenésű beltéri egységek helyett a frekventáltabb helyiségekben – ahol jobban számít a megjelenés a műszaki tulajdonságok mellett – ezek az Art beltéri egységek is használhatók.

A berendezés 3 színben kapható: antracit szürke, iPhone arany és ezüst.

  • Mitől a legjobb választás?
    A V alakú karcsú formavilágnak köszönhetően működés közben a berendezés legyezőszerűen szétnyílik, ezzel láthatóvá válik a háttérfény, mely hűtés üzemben kéken, fűtés üzemben pedig narancsszínben világít.
    A berendezés érzékeli a környezete fényerejét, így ahhoz igazítja saját fényhatását. A kijelző és az üzemmódjelző fények sötétben elhalványulnak, így éjszaka nyugodtan bekapcsolva hagyhatja a berendezést, míg Ön békésen alszik.
    A távirányítóba integrált hőmérséklet-érzékelő segítségével még pontosabban tudja állítani a tartózkodási helyén a kívánt hőmérsékletet, így növelve a komfortérzetét.
    A Fisher ART klímaberendezésekkel bárhonnan kommunikálhat telefonján keresztül, így amikor hazaér, a kívánt hőmérséklet várja otthonában. A készülék Wifi-s előkészítéssel rendelkezik.
    Négyirányú automata légterelés (le/fel és jobbra/balra) lehetővé teszi a helyiség egyenletes légelosztását, így kellemesebb komfortérzet érhető el.
  • A levegő tisztántartásáról az alábbi szűrők gondoskodnak:

    A „hideg-katalitikus” szűrő egy speciális bevonattal ellátott szűrő, mely nagy hatékonysággal távolítja el a levegőből a kellemetlen szagokat és az egészségre ártalmas gázokat.
    „Cold Plasma” iongenerátor, az egyik leghatékonyabb vírus és baktériumölő technológia mely segít az allergiás panaszok csökkentésében.
    „Blue Fin” bevonatú hőcserélő meggátolja a gombák és a baktériumok megtelepedését a hőcserélőn.
    Növelt hatékonyságú porszűrővel rendelkezik.

A formavilág mellett nagy hangsúlyt kapott az energiahatékonyság is. A készülékekre kedvezményes H áramtarifa igényelhető.

Nézze meg kisfilmünket!

Bővebb információ, letölthető termékismertetők és műszaki adatok megtalálhatók a www.fisherklima.hu/art-sorozat weboldalon.

Columbus KlímaFisher

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul