e-gépész online szaklap

Cat® S61: egy telefon, ami nemcsak okos, de ügyes is

| | |  0 | |

Cat® S61: egy telefon, ami nemcsak okos, de ügyes is

Manapság egy telefon már ugyanannyira nélkülözhetetlen munkaeszköz, mint egy csavarhúzó vagy egy fázisceruza. Ennek ellenére még mindig nagyon nehéz olyan készüléket találni, ami tényleg bírja a mindennapi munkakörülményeket. Egy ilyen azért biztosan akad: bemutatjuk a Cat S61 okostelefont.

Bírja a strapát

Mindegy, hogy markolóról vagy bakancsról beszélünk, amin rajta van egy Cat vagyis egy Caterpillar-logó, az szinte elpusztíthatatlan. Ez a jó tulajdonsága a Cat S61 telefonoknak is megvan, ami valódi unikum azon a piacon, ahol mostanában a jó minőségű készülékek többségét a könnyen repedő üveg hátlappal „dobják fel”. Miközben ezeket a készülékeket még tokban is nehéz megóvni, a Cat S61 tok nélkül azt is kibírja, hogy 1,8 méterről leejtsék. De egyéb körülményeket tekintve sem finnyás a telefon, hiszen –25 és +55 °C között üzemképes, a vízben pedig akár 3 méteres mélységig 1 órán keresztül is „ellebeg” anélkül, hogy károsodna. De a Cat S61 nemcsak a strapabíróságának köszönhetően lóg ki a mezőnyből, hanem a funkciók terén is.

Minden a munkáról szól

Látszik, hogy ezt a telefont tényleg olyanok tervezték, akik tudják, mi jöhet jól egy szakembernek az átlagos munkanapok során. Több olyan funkciója is van a készüléknek, amivel komplett eszközöket lehet kiváltani. Az egyik ilyen a lézeres távolságmérő, ami akár területet is tud mérni.

Festők, vegyszerekkel dolgozók valószínűleg tudják mennyire hasznos tud lenni egy levegőminőséget vizsgáló eszköz – a Cat S61 ilyennel is rendelkezik. És persze ott van az integrált hőkamera, ami -20 és +400 fok közötti felületek hőmérsékletét tudja megállapítani, így beazonosítható vele többek közt a túlmelegedett vezeték vagy a nem megfelelő szigetelés. A telefon képes arra, hogy egy képen akár több hőfokot is megjelenítsen, és használható sötétben, ködben vagy füstben is.

Most jó az ára is

A Vodafone-nál az a célunk, hogy a saját eszközeinkkel segítsük a vállalkozások munkáját azon a területen, amin tevékenykednek. Tudjuk, hogy a Cat S61 sokak számára egy ilyen eszköz, ezért most az árát is kedvezővé tettük. Nézze meg az ajánlat részleteit ide kattintva.

Érdekel

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul