e-gépész online szaklap

Kezdődik a HUNGAROTHERM!

| | |  0 | |

Kezdődik a HUNGAROTHERM!

A HUNGAROTHERM, mely az épületgépészet legnagyobb szakkiállítása Magyarországon, immáron 20 éve minden páratlan évben felvonultatja a legújabb épületgépészeti trendeket, termékeket, műszaki megoldásokat.

Az idei évben április 3-7. között várja a látogatókat a CONSTRUMA Otthonteremtési csokor – melynek ebben az évben a HUNGAROTHERM is része – a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

LÁTOGATÓI REGISZTRÁCIÓ

A CONSTRUMA Otthonteremtési kiállítási csokorra mintegy 600 kiállító érkezett 20 országból. Az első három nap kifejezetten a szakmai látogatóknak szól, ekkor zajlanak a szakmai konferenciák, workshop előadások. Az épületgépészeket, mérnököket is számos program várja.

Külön figyelmükbe ajánljuk az április 5-én 10 órától kezdődő ISH Konferenciát, ahol a nemrégen lezajlott kiállításon bemutatott újdonságokból kaphatnak ízelítőt.

A konferenciák mellett minden nap 10-18 óra között Workshop előadások a D pavilonban a Média12 kiadó szervezésében. Lesz ismét ÖkoCity stand, kapcsolódó előadásokkal, Napelem szerelési bemutató is várja a látogatókat az MNNSZ szervezésében.

Ezúttal is szervez a HUNGEXPO szakmai túrákat. Mérnökök számára külön ajánljuk:

  • A megújuló energiáról a 2021-től érvényes elvárások fényében
  • Egy gépészeti terület, amelynek jelentősége évről évre nő: a légtechnika

Program

A CONSTRUMA és HUNGAROTHERM kiállítói az idei évben is pályázhattak innovációikkal a Díjakra. Az idei évben 5 CONSTRUMA és 3 HUNGAROTHERM Díj került kiosztásra, melyeket ünnepélyes keretek között a kiállítás megnyitóján fognak kiosztani április 3-án.

Díjazottak

Amennyiben már előre szeretné tervezni látogatását, böngésszen a kiállítói listában.

Kiállítók

Vidékről érkező látogatók számára ajánljuk: jöjjön vonattal a kiállításra!

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. a CONSTRUMA kiállítási csokorra utazóknak 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Budapest-Keleti pályaudvar, Budapest-Déli pályaudvar, Budapest-Nyugati pályaudvar, Zugló, Kőbánya-Kispest, Kőbánya-felső és Kelenföld állomásokra 2019. április 3-7. között. A kiállítás helyszíne a felsorolt pályaudvarokról tömegközlekedéssel könnyen és gyorsan megközelíthető (részletek a Construma honlapján).

A kiállítás nyitva tartása: április 3-7., naponta 9-18 óráig (vasárnap 17 óráig)

Bővebb információ: www.hungarotherm.huwww.construma.hu

ConstrumaHungarotherm

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul