e-gépész online szaklap

testo 300 – Intelligens füstgázelemző praktikus szettekben

| | |  0 | |

testo 300 – Intelligens füstgázelemző praktikus szettekben

A fűtési szezon idején minden segítség jól jön a fűtésszerelőknek, hogy lépést tudjanak tartani a megnövekedett számú rendelésekkel. A következő generációs testo 300 füstgázelemző felhasználóbarát vezérléssel és praktikus funkciókkal könnyíti meg a szakemberek dolgát.

A testo 300 füstgázelemző egyesíti a Testo műszerek megbízhatóságát az okostelefonok kényelmes vezérlésével. Az 5”-os HD kijelzőn minden érték kristálytisztán látható, a robusztus műszerház pedig védi a sérülésektől a műszert. A füstgázelemzőben minden mérési feladathoz található előre beprogramozott mérőmenü, így még több idő és energia takarítható meg. A mérések dokumentációja rendkívül egyszerű, lehetőség van jegyzőkönyvek akár helyszíni készítésére és továbbítására is vezeték nélküli hálózaton keresztül. A jegyzőkönyvekhez megjegyzések és képek is csatolhatók, amennyiben pedig nem áll rendelkezésre internetkapcsolat, a műszer képes a jegyzőkönyvek tárolására is a beépített memóriának köszönhetően.

A testo 300 különböző szettekben is elérhető: a praktikus alapfelszereltségtől kezdve a professzionális csúcsfelszereltségig. Az alap szettben minden megtalálható, ami az alapvető fűtésrendszerekkel kapcsolatos feladatokhoz szükséges. A professzionális Longlife szettekkel akár 30.000 ppm-ig is mérhető CO, a moduláris füstgázszonda megoldást nyújt szinte minden akadályra, valamint a műszer szükség esetén egy NO mérőcellával is bővíthető. Minden szett tartalmaz továbbá egy professzionális elemzőszoftvert, mely lehetővé teszi a mért adatok feldolgozását, tárolását, és a füstgázelemző beállítását.

Részletek

Testo

Kapcsolódó

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul