e-gépész online szaklap

Intelligens füstgázelemzés

Az új testo 300 füstgázelemző

| | |  0 | |

Intelligens füstgázelemzés

Az új testo 300 füstgázelemző egyesíti a felhasználóbarát vezérlést, a robusztus kialakítást, és a hatékony dokumentációt.

A testo 300 füstgázelemző legszembetűnőbb újdonsága a nagy méretű, 5”-os Smart-Touch kijelző, ami jelentősen megkönnyíti a műszer vezérlését. A HD kijelzőn minden mérési érték megjeleníthető grafikonon vagy táblázatban, valamint a dokumentációs folyamat is sokkal egyszerűbb. A testo 300 készenléti állapotból felébresztve azonnal mérésre kész. A testo 300 füstgázelemző robusztus felépítése révén még a viszontagságos körülményeknek is ellenáll a mindennapi munka során. A karcálló kijelző a műszerházba van süllyesztve, továbbá egy cserélhető védőfóliával is el van látva. A műszer mérés közbeni stabil rögzítését négy, a műszer hátuljára erősített mágnes biztosítja. A hosszú élettartamú Longlife mérőcellák a frisslevegős hígítással akár 30.000 ppm CO-t is képesek mérni.

A testo 300 füstgázelemzőben minden fűtésrendszerrel kapcsolatos méréshez található előre beállított, átláthatóan rendezett mérőmenü. A mérőmenükkel többek között a következő mérések végezhetők el: füstgázelemzés, huzatmérés a BImSchV szerint, CO mérés, koromszám mérés, differenciálnyomás-mérés, hőmérséklet-különbség mérés, tömörségvizsgálat, vagy O2 mérés.A testo 300 füstgázelemzővel közvetlenül a helyszínen készíthetők mérési jegyzőkönyvek, melyek minden szükséges információt tartalmaznak a mérési értékekről, az ügyfélről, és a fűtésrendszerről. A műszer használója saját megjegyzéseit is hozzáadhatja a jegyzőkönyvhöz. Az ügyfél akár a műszeren is aláírhatja az elkészült jegyzőkönyvet, amit a felhasználó a helyszínről is továbbíthat az irodába vagy az ügyfélnek vezeték nélküli hálózaton keresztül. A jegyzőkönyvek a műszeren is mentésre kerülnek.

Az érzékelő technológia elérhető 2 vagy 4 éves garanciával. Azok az ügyfelek, akik regisztrálják újonnan vásárolt műszerüket a Testo magyarországi weboldalán, egy év extra garanciát kapnak díjmentesen. O2 és CO mérőcellák mellett lehetőség van egy további NOX mérőcella beépítésére is. A műszer továbbá praktikus tartozékok és kiegészítők széles választékával is elérhetők, így minden egyéni igény kielégíthető.

További információ

Testo

Kapcsolódó

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul