e-gépész online szaklap

Teljesítette a második fizetési ütemet a Mart

2018. december 4. | e-gépész | |  0 |

Teljesítette a második fizetési ütemet a Mart

2018. november 30-án volt a Mart Kft. csődegyezsége szerinti második fizetési ütem időpontja, amit az épületgépészeti kereskedő cég betartott, a vállalt kifizetést teljesítette.

A hitelezők részére vállalt fizetési ütemezés második, nagyobb részlet kifizetése mérföldkő a csődeljárásból lábadozó Mart Kft. számára. A szakma árgus szemmel figyeli a cég újraépítését, annak mértékét és ütemét. A reorganizáció nem csak a tulajdonosoknak és a cég dolgozóinak fontos, hanem a hitelező partnerek számára is – a Mart továbbélése, fejlődése az ő érdekük is.
Wolfgang Hatzl ez idáig minden ígéretét teljesítette és a határidőket is tartani tudta. A második fizetési ütemmel kapcsolatban az alábbi, rövid közleményt tette:

„A hitelezőkkel történt megállapodások szerint a Mart Kft. teljesítette a csődegyezség második részletének kifizetését.”

A teljesítések megtörténtek, amelyről az érintett partnerek értesültek. Már csak egy részlet van hátra, de a nehezén már túl vannak, hiszen ez volt a nagyobb összegű részlet.

A borítóképen Wolfgang Hatzl, a Mart Kereskedelmi Kft. tulajdonosa.

ÉpületgépészetMartSzakmakörnyezet

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul