e-gépész online szaklap

HUNGAROTHERM 2019

Kedvezmény szeptember végéig!

| | |  0 | |

HUNGAROTHERM 2019

Az építőipar hazai csúcsrendezvénye, a CONSTRUMA csokor a HUNGAROTHERM kiállítással együtt legközelebb 2019. április 3-7. között várja majd a látogatókat a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. Az otthonteremtés legnagyobb eseménye az építőipar, épületgépészet és lakberendezési szakma szereplőinek kínál újabb lehetőséget a bemutatkozásra, újdonságaik felvonultatására.

A csokor az építőipari ágazat fejlődését tükrözve, minden alkalommal több száz kiállítóval, 50 000 látogatóval, 5 pavilonban és a szabadterületen vonultatja fel az ágazat újdonságait. Az otthonteremtés legszélesebb spektrumát kínálja a látogatóknak, ilyen formában az építkező, felújító nagyközönség és a szakma számára is a legfontosabb esemény.

A hazai építőipar elmúlt években megindult fellendülése továbbra is folyamatos fejlődést, bővülő üzleti lehetőségeket kínál a piaci szereplőknek. A megélénkült piaci viszonyok jól nyomon követhetőek a CONSTRUMA különböző tematikáin is.

Az idei évben 10. alkalommal kerül megrendezésre az épületgépészet kihagyhatatlan eseménye. A HUNGAROTHERM immáron 20 éve, kétévente vonultatja fel a gyártók újdonságait és mutatja be a legújabb trendeket. Széleskörű szakmai támogatottsággal, színvonalas szakmai programokkal a gépészmérnökök, szakemberek számára kiemelkedő lehetőség a piaci kínálat feltérképezésére. Szerves része a RENEO, a megújuló energiák tematikáját bemutató kiállítás, mely a nagyközönség részéről az egyik kiemelt érdeklődésű témakör. A HUNGAROTHERM évében a csokor iránti látogatói érdeklődés nagyobb és azon belül a szakemberek aránya is magasabb.


KEDVEZMÉNYES ELŐJELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ:

2018. SZEPTEMBER 30.

15% kedvezmény a fedett helydíj listaárából!

A tavalyi és az idei év piaci intenzitása intenzitása várhatóan 2019-ben is fennmarad. A kiállítóink közel ⅓-a már a rendezvényt követő egy hónapon belül bejelentkezett. Legyen Ön is a kiállítás sikerének nyertese, használja ki a kedvezményes lehetőséget, és biztosítsa magának a helyet a rendezvényen.

Bővebb információ

ConstrumaHungarotherm

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul