e-gépész online szaklap

A Fisher Klíma 2018-as új, oldalfali split modelljei

2018. július 18. | támogatott cikk | |  0 |

A Fisher Klíma 2018-tól hazánkban is elérhetővé teszi legújabb R32 hűtőközeggel működő légkondicionálóit. Egyedülálló oldalfali split választékában 3 különböző sorozat – Nordic, Comfort Plus és Summer – érhető el 2,5–7 kW közötti hűtési teljesítménytartományban.

A Fisher Klíma a legújabb fejlesztéseket alkalmazva, energiatakarékos és környezetbarát működés mellett átfogó fűtési megoldást kínál a téli szezonra is, mindezt 6 év garanciával!

Fisher Nordic

Már a neve is utal rá, hogy a Nordicot direkt úgy tervezték, hogy a skandináv télnek is ellenálljon, és akár a mínusz 20°C-os hidegben is tökéletesen fűtsön. A legújabb technológiák egész sorát alkalmazva hatékonysága kiemelkedő! 1 kW elektromos energiából 4,6 kW fűtési energiát állít elő! Ez azt jelenti, hogy teljesítménye közel 30-40%-kal jobb, mint az egyéb fűtési rendszereké. Aki a Fisher Nordic klímát használja egész évben, az a fűtési szezon alatt megspórolhatja a nyári hűtés költségét!

Amennyiben fontos, hogy a klíma ne csupán a nyári nagy melegben álljon a rendelkezésre, hanem a téli folyamatos fűtést is klímaberendezéssel kell gazdaságosan megoldani, kedvezményes Geo és H áramtarifával, akkor a Fisher Nordic a tökéletes választás! A Fisher Nordic klíma mellett nem lesz szüksége más fűtési rendszerre!

Extra funkciók a kényelemért: 4 irányú légterelés, Wifi előkészítés, „follow me” funkció, 8 °C temperáló fűtés funkció, növelt hatékonyságú porszűrő.

Fisher Comfort Plus

A Fisher a Gree klímagyártóval kooperálva a Comfort Plus klímában ötvöz mindent, amit a Fisher különböző szériái nyújtanak! Elegáns, letisztult megjelenés, árkategóriáját meghazudtoló modern funkciók, gazdaságos, költségkímélő, csendes működés! Az A+ fűtési és az A++hűtési energiaosztályba sorolásnak köszönhetően télen és nyáron is kiemelkedő hatásfokkal működik! Kényelmi funkciói révén szinte észrevétlenül dolgozik azon, hogy magas felhasználói igényeket maradéktalanul kielégítse: pl. beépített WIFI, „Follow me” funkció, kedvezményes „H” áramtarifa igényelhető, gyerekzár funkció, Cold Plasma iongenerátor, 4 irányú légterelés.

Fisher Summer

Egy igazi nyárspecialista, szenzációs áron! A Summer széria tökéletes választás, ha a klímaberendezést főleg a forró nyári napokon használják! A Summer sorozat titka elsősorban az intelligens, felhasználóbarát funkciókban, illetve az egyedi, letisztult formatervezésben rejlik, amelyhez kimagasló ár-érték párosul. Ehhez társulnak a modern fogyasztók számára kiemelt fontossággal bíró tulajdonságok, mint a rendkívüli energiatakarékosság, az allergiásokat kímélő növelt hatékonyságú porszűrő, öntisztító funkció, opcionális WIFI csatlakozási lehetőség és a „Follow me” funkció.

A Fisher klímaberendezések beszerelését és szervizelését országos lefedettséggel rendelkező szakembergárdával végzik. A klímaberendezések árkategóriájukban az elérhető legmagasabb minőséget képviselik, mindezt 6 év garanciával!

További részletes információk és műszaki adatok elérhetők ide kattintva: https://www.fisherklima.hu/oldalfali

Érdekel

FisherKlímatechnika

Kapcsolódó

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul