e-gépész online szaklap

A minimalizmus szépsége

2018. július 10. | e-gépész | |  0 |

A minimalizmus szépsége

A Daikin bemutatja az új szabályozó egységét, melynek elegáns és kortárs dizájnja mögött egyedi funkciók rejtőznek.

A Daikin a HVAC-R piac dizájn szempontból is egyik vezetője, a légkondicionálási és fűtési megoldások piacának kiemelkedő éllovasa ezúttal a technológiát és a lenyűgöző külsőt kombinálva maximalizálja a felhasználói kényelmet, miközben optimalizálja az energiahatékonyságot.

A Daikin új, máris díjnyertes Madoka szabályozóját a felhasználók nagyobb rugalmasság iránti igényére válaszul tervezték. A készülék a modern klímaszabályozási igényeket ötvözi a komfort és a valós idejű elérhetőség egyre növekvő szerepével.

A széles körű dizájn- és fejlesztési kutatások eredményeként a Madoka egy olyan egyedi elvet követ, mellyel a felhasználók és telepítők megtapasztalhatják a légkondicionálás szabályozásának és üzembe helyezésének új megközelítését.

Helló Madoka!

A japán ’kör’ szóból származó Madoka kifejezés a finomságot és kiegyensúlyozottságot testesíti meg. A Daikin Madoka szabályozó finom ívei keskeny, lágy alakot formálnak, amelyet feltűnő kék színű körrel ellátott kijelzője tesz extrává. A minimalista vizuális megjelenés, nagy és könnyen leolvasható képernyő mellett a szabályozón három érintőgomb található, ezek segítségével kezelhetőek a különböző funkciók, melyek az intuitív vezérlést kombinálják az egyszerű beállíthatósággal, így garantálva a felhasználói élményt.

Stílusos és diszkrét

Csupán 85x85 mm-es kompakt mérete, modern kinézete és lekerekített külseje egy kis pluszt ad a helyiségekhez - olyan diszkrét és stílusos megoldás, mely bármely belső térbe illeszkedik. Az egység fehér, ezüst és fekete színekben kapható.

Gyorsan és egyszerűen beállítható

Az üzembe helyezés és a rendszer beállítása igazán könnyű: A Bluetooth Low Energy (BLE) használatával a telepítés és programbeállítás távolról, okostelefonon keresztül, a Madoka Assistant alkalmazás használatával is elvégezhető. Az egyértelmű menürendszer és az utasítások lehetővé teszik a gyorsabb üzembe helyezést, mivel nincs szükség bonyolult műszaki módok alkalmazására. A Madoka Assistant egyszerűsíti a speciális paraméterezést, lehetővé téve a hozzáférést az olyan funkciókhoz, mint ütemezések beállítása, beállított alapérték korlátozása és energiatakarékos funkciók aktiválása.

Számos felhasználási mód

A Madoka számos telepített funkciója maximális rugalmasságot nyújt a használat során. A funkciókat a felhasználásnak megfelelően lehet beállítani:

  • Használat hotelben, szállodában: az egyszerű kijelzőn keresztül a szobában tartózkodó vendégek könnyedén igényeikhez igazíthatják a beállításokat, így az ügyfelek elégedettsége nő. Az opcionális kulcskártya-csatlakoztatás és a beállított alapérték korlátozása véd a helytelen használat és az energiapazarlás ellen.
  • Kereskedelmi irodai használat esetén a Madoka Assistant egyszerűen követi a változásokat pl. új irodai elrendezés, bútorozás esetén, mivel biztosítja a lamellák gyors és egyszerű újrabeállítását. A standard integrált technológiai hűtési funkciók költséghatékony megoldást kínálnak a szerverszobákba és hasonló helyiségekbe, pl. beépített készenléti forgatás és biztonsági üzemelés.
  • Lakóépületekben történő felhasználás esetén a Madoka egyszerűvé teszi az ütemezést, és a lakástulajdonosok nyomon követhetik az energiafelhasználást, valamint az aktív extra energiatakarékossági funkciókat - mindezt a kanapé kényelméből, hiszen a Madoka Bluetooth kapcsolatával az okostelefonos szabályozás is lehetséges.

A Madoka az összes új és meglévő Daikin Sky Air és VRV-rendszerhez csatlakoztatható, akár több vezérlőegység is használható.*

*A távirányító funkciói a csatlakoztatott rendszertől függenek. További részletekért hivatkozzon a műszaki használati utasításra

Daikin

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul