e-gépész online szaklap

Daikin & Zanotti – a hűtés királya

| | |  0 | |

Daikin & Zanotti – a hűtés királya

Az ipari, kereskedelmi hűtésre és mélyhűtésre specializálódott olasz Zanotti márka 2016-os akvizíciójával a Daikin cégcsoport változatos, szinte minden igényt lefedő termékcsaláddal van jelen a piacon a kereskedelmi hűtés összes szegmensében, az élelmiszer-termelésben és szállítmányozásban (szárazföldi szállítás) kiegészítve a kiskereskedelemben alkalmazott rendszerekkel.

A Zanotti kereskedelmi portfóliója széles választékot kínál éttermek, szupermarketek és raktárközpontok hűtőberendezéseiből, emellett teljes palettával rendelkezik szállítmányozási és ipari hűtőberendezések terén is élelmiszeripari és steril helyiségekben, jégcsarnokokban. A Zanotti termékválasztékában megtalálhatóak a speciális hűtési és hőmérsékletszabályozó megoldások olyan kis méretű, hagyományos élelmiszer feldolgozó egységekhez, mint sajt-és szalámiérlelés, valamint bortárolás és érlelés. A portfóliót a gabona es vetőmag silók teszik teljessé.

Zanotti monoblokk és split egységek

  • GM sorozat – A GM sorozat elemei kompakt, rendkívül sokoldalú egységek, a hűtőkamra falára vagy a hűtőpanelre szerelhető szerelőkészlettel.
  • SB sorozat – Az SB sorozat modelljei a hűtőkamra mennyezetére szerelhetőek, kis és közepes méretű helyiségekhez ajánljuk.
  • GS sorozat – Falra szerelhető kondenzáló egység és mennyezetre szerelhető elpárologtató.
  • DB sorozat – A kültéri egység az épület belsejében a padlóra vagy a falra szerelhető, az elpárologtató a hűtőkamra mennyezetére. Két elpárologtató típus választható, a kompakt mennyezeti vagy dobozos oldalfali (a szükséges teljesítménytől függően).

Zanotti CU sorozat – kompakt kültéri egységek hermetikus és félhermetikus kompresszorokkal

Speciálisan a kis teljesitmeny igenyű hűtési alkalmazásra tervezett egység kis élelmiszer üzletekbe (pl. pékségek és hentesboltok), hűtőkamrákba, italhűtőkbe és üvegajtós hűtő bútorokhoz tervezve.

Az összes alkatrész hozzáférhető, így a karbantartás gyors és egyszerű.  Az optimalizált kompresszor tartomány és megnövelt kondenzátor felület magasabb szintű energiahatékonyságot és megbízhatóságot biztosít a kiváló minőségű komponensek és gyártási eljárások alkalmazásával.

Zanotti CC sorozat – Multi kompresszoros csoport egységek

Multi kompresszoros csoport egységek scroll/digitális scroll, hermetikus dugattyús kompresszorokkal és fél-hermetikus dugattyús kompreszorokkal.

Zanotti CM sorozat – Multi kompresszoros kondenzáló egységek

Multi kompresszoros kondenzáló egység scroll/digitalis scroll kompresszorokkal és fél-hermetikus kompreszorokkal.

Termékinformáció

Daikin Hungary Kft.
Farkas Viktor – Kereskedelmi hűtés/mérnök értékesítő, Zanotti termékcsalád
farkas.v@daikin.hu
+36 1 464 4500

Letölthető adatlapok

DaikinHűtéstechnikaKlímatechnika

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul