e-gépész online szaklap

Regisztráljon kedvezményes belépésért már most!

CONSTRUMA, 2018. április 11-15.

| | |  0 | |

Regisztráljon kedvezményes belépésért már most!

Már csak szűk 1 hónap és nyit a tavaszi időszak legnagyobb eseménye a CONSTRUMA csokor. Április 11-15. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban több mint 500 kiállító várja majd a látogatókat. A kiállítás pavilonjai megteltek, a szakmai programok is összeálltak, Már elindult a kiállítás honlapján a szakmai regisztráció is. A környezettudatos gépkocsival érkező látogatókat pedig akár elektromosautó töltő is várja a parkolóban!

A szakmai program idén is sokszínű és tartalmas, a kiállítási csokor első 3 napján több mint 20 konferencia, workshop, kerekasztal-beszélgetés várja a szakembereket.

A részletes konferenciaprogram, mely folyamatosan frissül és bővül a programokkal, a kiállítás honlapján megtalálható. A konferenciákra és a kiállítás megtekintésére is már lehet regisztrálni:

CONSTRUMA CSOKOR SZAKMAI REGISZTRÁCIÓ

Változás a szakmai regisztrációban!

Felhívjuk a konferenciára (vagy a kiállításra szakmai látogatókét) regisztrálók figyelmét, hogy 2018-ban a CONSTRUMA kiállítási csokorra, illetve a konferenciákra történő online regisztrálást követően kedvezményes, 1500 Ft-os belépőjegy vásárlására jogosultak online előre vagy a regisztrálást követően kapott visszaigazolással a helyszínen a pénztárakban.

A CONSTRUMA csokor részeként a RENEO ezúttal is a D pavilonban kapott helyett, ahol a kiállítói kínálat és az egyik konferencia központ mellett Tájékoztatási sziget komplett tanácsadói csalappat, és a VGF Képzési Központ Robbantsd fel magad! épületgépész kalandparkja is színesíti a kínálatot.

A RENEO kiállításon a megújuló energia a meghatározó témakör, de itt kapnak helyet azon épületgépészettel foglalkozó cégek is, akik az évenkénti megjelenést választva 2018-ban is részt vesznek a a CONSTRUMA Otthonteremtési csokron. A D pavilonban résztvevő nagyobb cégek közül ízelítőként néhány: itt lesz a Fronius, a Kamleithner Budapest, a Planning&Trading, a Siemens is. A kiállítók teljes listája már elérhető a CONSTRUMA honlapján, a cégek folyamatosan töltik fel újdonságaikat is.

Újdonság a Vásárközpont parkolójában! – elektromosautó-töltőállomás

Kiállítónk, a Schneider Electric jóvoltából, mely cég az energiamenedzsment és automatizálás nemzetközi szakértője, így különös figyelmet fordít az elektromos autózás tömeges elterjedésére, és támogatja a megfelelő és egyben korszerű töltési infrastruktúra kialakítását. Ennek egyik eredményeként helyeztek üzembe a Hungexpo Budapesti Vásárközpont területén EVLink Parking elektromosautó-töltőállomásokat.

CONSTRUMA csokor nyitvatartás:
2018. április 11-15., naponta 9-18 óráig (vasárnap 17 óráig)
Bővebb információ: www.construma.hu

Construma

Kapcsolódó

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul