e-gépész online szaklap

Számos programmal, újdonsággal készül a Construma

2018. február 21. | e-gépész | |  0 |

Már szinte teljesen megteltek az Otthonteremtési kiállítási csokor pavilonjai. A kiállítók és szervezők már gőzerővel készülnek az április 11-15. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban megrendezésre kerülő eseményre.

Az építőipari temetikák mellett ezúttal is külön pavilonban, a D pavilonban kap helyet a megújuló energia és az épületgépészet (RENEO). Az otthonteremtési csokor a lakberendezés és design, valamint a kerttervezés, kertépítés témakörökkel nyújt teljes kínálatot a látogatók számára.

Számos program várja a gépészeket, mérnököket az idei évben is, hisz az első három napot ezúttal is a szakembereknek szóló programokkal színesítik a szervezők. Már hagyományosnak mondható, hogy a Magyar Mérnöki Kamara és a Magyar Építész Kamara saját képzést is tart itt. Április 11-én, a kiállítás első napján a Budapesti és Pest megyei Mérnöki Kamara szervezésében Fűtési rendszerek hidraulikája címmel tartanak kötelező szakmai továbbképzést a CONSTRUMA kiállításon a gépészmérnökök számára. A második napon az építészettel kapcsolatos mérnöki téma kerül majd középpontba. Mindkét képzésre az előjelentkezés a kamaránál kötelező és a www.bpmk-oktatas.hu oldalon lehetséges. A programokra a RENEO pavilonjában, a D pavilonban felépített konferencia teremben kerül majd sor.

A Magyar Mérnöki Kamara Anyagmozgatógépek, Építőgépek és Felvonógépek tagozata szintén első napon tartja majd Építőgépész Szakmai Napját a speciális alapozó gépek elméletéről és gyakorlatáról.

Idén is lesz SMART CITY konferencia: a városüzemeltetési technológia magyarországi lehetőségeiről. A D pavilonban működik majd Kormányzati tanácsadó sziget, és a VGF Központ „Robbants fel magad! épületgépészeti kalandparkja is ismét várja az érdeklődőket. Tervben van egy folyamatos napelemszerelési bemutató is, és idén is lesz szakmai tárlatvezetés.

Több szakterület speciális konferenciája, előadása is színesíti majd a programot. Előkészítés alatt egy nagyobb szabású konferencia, mely kifejezetten a villanyszerelési szakmát célozza. Ennek részletei még egyeztetés alatt. Minden szakmai program (folyamatosan frissítve) elérhető a kiállítás honlapján.

A világítástechnikát, épületautomatizálást magába foglaló ELECTROLIGHT tematika az elmúlt évek stagnálását követően a tavalyi évben növekedésnek indult, és ez folytatódik az idén is. Már több mint 500 négyzetméternyi területet foglalnak el a kiállítók ebben a témában.

A RENEO kiállításon a megújuló energia a meghatározó témakör, de itt kapnak helyet azon épületgépészettel foglalkozó cégek is, akik az évenkénti megjelenést választva 2018-ban is részt vesznek a a CONSTRUMA Otthonteremtési csokron. A D pavilonban résztvevő nagyobb cégek közül ízelítőként néhány: itt lesz a Fronius, a Kamleithner Budapest, a Planning&Trading, a Siemens is. A kiállítók teljes listája már elérhető a CONSTRUMA honlapján.

További részletekkel még jelentkezünk!

CONSTRUMA csokor nyitva tartás:
2018. április 11-15., naponta 9-18 óráig (vasárnap 17 óráig)

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

ConstrumaEsemények

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul