e-gépész online szaklap

Az Épületgépészeti Múzeum tárgyai Fábry Sándor Dizájn Centerében vendégeskednek

2018. január 24. | Fülöp Miklós | |  1 |

Az Épületgépészeti Múzeum tárgyai Fábry Sándor Dizájn Centerében vendégeskednek

Különleges meghívásnak tett eleget Chappon Miklós, az Épületgépészeti Múzeum „atyja”, hiszen Fábry Sándor invitálta a televíziós show-jába, ahol a műsor egyik legkedveltebb rovatában, a Dizájn Centerben kerülnek bemutatásra az Épületgépészeti Múzeum egyes tárgyai.

A gyűjtésben szereplő tárgyakat a szakmabeliek jól ismerhetik, hiszen rendre felbukkannak az őket bemutató vitrinek a szakmai rendezvényeken. Az épületgépészet ereklyéi a műsor jóvoltából most a nagyközönség előtt is bemutatkoznak, amelyek Fábry Sándor utánozhatatlan kommentárjaival újra „életre kelnek” majd.

Chappon Miklós kérdésünkre elmondta, hogy a műsor felvételét megelőzően a stáb meglátogatta a múzeumot és ott választották ki a stúdióba utazó tárgyakat. A studiófelvétel kifejezetten jó hangulatban zajlott, amelyről mindenki megbizonyosadhat majd február elsején.

A Fábry című műsor 2018. február 1-én, csütörtök este 21 órakor tekinthető meg a Duna Televízióban.

Chappon MiklósÉpületgépészeti Múzeum

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.


Szilágyi József | 2018. jan. 29.

2018.02.01.-től a csatlakozóvezetékek és felhasználói berendezések műszaki biztonsági ellenőrzésére. Sehol egy hír, sehol egy beszámoló riport, de a Fábry só biztosan nagyszerű lesz gondolom.

Facebook-hozzászólásmodul