e-gépész online szaklap

Január 15-én jár le a CONSTRUMA jelentkezési határideje

2018. január 10. | e-gépész | |  0 |

Január 15-én jár le a CONSTRUMA jelentkezési határideje

Már csak néhány nap van a kiállítói jelentkezésre, így aki részt kíván venni a jövő évi építőipari, otthonteremtési kiállítási csokron, az most küldje vissza jelentkezését.

A CONSTRUMA csokor az idén április 11-15. között kínál újabb lehetőséget az ágazat szereplőinek, hogy kiállítóként bemutathassák legújabb fejlesztéseiket, bővítsék vásárlói körüket termékeik, szolgáltatásaik számára.

A CONSTRUMA mára egy komplex, több területet átfogó, a látogatók számára széles palettát kínáló, a jövő trendjeit megismertető otthonteremtési kiállítási csokorrá vált. Lényegesen több lehetőséget kínálva ezzel kiállítónak és látogatónak egyaránt.

Az elmúlt években folymatosan növekszik, mind kiállítós számban, mind területben, és ezzel egy időben a látogatók számában is. 2017-ben már 57.000 látogató érkezett a Vásárközpontba a csokor 5 napja alatt, melynek 76% szakmai látogató volt.

A CONSTRUMA csokor átalakulása, fejlődése, növekedése a kiállítók számára egyre inkább azt jelenti, hogy piaci szerepük erősítéséhez, üzleti sikereik növeléséhez kihagyhatatlan fórum a CONSTRUMA. A látogatók vásárlási, üzletkötési döntéseikben egyre nagyobb szerepet kapnak a kiállításon látottak, az itt megszerzett információk (26% vásárol / 16% köt üzletet a helyszínen, 40% pedig ez alapján hoz döntést későbbi vásárlásáról/ üzletkötéséről).

A jövő évi rendezvény iránt is fokozott az érdeklődés a kiállítók oldaláról, a területek nagy része már foglalt. Január 15-ig még kedvezményes áron jelentkezhetnek a kiállítók, érdemes hát a döntést mielőbb meghozni!

Bővebb információ: www.construma.hu

ConstrumaEsemények

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul