e-gépész online szaklap

Új honlappal köszöntjük 2018-at

2017. december 19. | e-gépész | |  0 |

Új honlappal köszöntjük 2018-at

Nagy örömmel tudatjuk, hogy a mai nappal teljesen megújult formában érhető el az e-gépész, amely bármilyen eszközről zökkenőmentesen használható, minden kijelzőmérethez (mobiltelefon, tablet, asztali számítógép) alkalmazkodó megjelenést, modern tartalomszerkezetet kínál az olvasóinak.

A folyamatosan és egyre gyorsabban változó világunk egyik legnagyobb kihívása a minél hatékonyabb kommunikáció megvalósítása. Ez igaz mindenkire, aki valamilyen információt közölni szeretne, aki valamit értékesíteni kíván, vagy bármilyen okból számít a látogatók figyelmére. Mindez hatványozottan igaz egy tartalomszolgáltatóra – jelen esetben az e-gépészre –, akinek Épületgépészeti Tagozat hírein és a saját tartalmain túl a partnerei közlendőjét is eredményesen kell eljuttatnia az olvasókhoz.

Aki az online térben eredményesen kíván megjelenni és működni, annak a folyamatos fejlesztés nem egy lehetőség, hanem az egyetlen út. Az e-gépész nem ráncfelvarráson, hanem komplett átalakításon esett át, hiszen a látogatói igények manapság jóval magasabbak, mint néhány éve voltak és a technológiai fejlődés is kikerülhetetlen változásokat indikált az internet világában – elég csak megemlíteni, hogy mára a honlaplátogatások fele mobileszközről történik.

Megjelenésben igyekeztünk a megszokott, megismert külalakot továbbörökíteni, így ezen a téren nem szembetűnő a különbség, ám a kevésbé látható helyeken - a honlap működésében - hatalmas a változás, illetve a további fejlesztések előtt is szélesre tárult a kapu.

Azoktól, akik korábban regisztráltak az e-gépészen, kis türelmet kérünk, az átállás néhány napig még eltart, a hozzászólásmodul ezután lesz elérhető, azonban a Facebook szolgáltatásai (komment, megosztás stb.) már jelenleg is használhatók a honlapon.

Továbbra is számítunk a látogatásaikra, aktivitásukra, véleményükre, hiszen a célunk változatlan: napi szinten biztosítani a kapcsolatot az Épületgépészeti Tagozat, annak vezetősége, és ha egy mód van rá, az egész épületgépész társadalom között.

e-gépészÉpületgépészeti Tagozat

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul