e-gépész online szaklap

AREO fűtő-hűtő termoventilátor sorozat

2017. december 19. | támogatott cikk | |  0 |

AREO fűtő-hűtő termoventilátor sorozat

Nagy légterű, nagy belmagasságú és alapterületű üzemek, raktárak, kazánházak, gépészeti terek, pincék, garázsok, műhelyek egész éven át történő fűtésére és hűtésére a legjobb ár-érték arányú megoldást nyújtják a GALLETTI termoventilátor készülékei.

GALLETTI AREO 10-100 kw teljesítményű, halk üzemű termoventilátorok, nagyobb terek hűtésére-fűtésére, az ipari szektortól a kiskereskedelmi felhasználásig

Nagy légterű, nagy belmagasságú és alapterületű üzemek, raktárak, kazánházak, gépészeti terek, pincék, garázsok, műhelyek egész éven át történő fűtésére és hűtésére a legjobb ár-érték arányú megoldást nyújtják a GALLETTI termoventilátor készülékei.

A jelenlegi szabályozásokkal összhangban a Galletti energiahatékonyság növelését szolgáló fejlesztéseket hajtott végre a termoventilátoros választékán. Az ipari és kereskedelemi létesítmények fűtési rendszeréhez kínál így gazdaságos és rugalmas fűtési megoldást.

Az új AREO P és C on-off sorozat, a szigorodó ERP előírások betartása mellett az eredeti termék koncepció változatlanul a fokozott megbízhatóság és teherbírás maradt. Az AREO burkolata festett acéllemez, egyedi tervezésű, lekerekített esztétikus kivitel. Az AREO sorozat 18 modellből áll, fali- (vízszintes légáram) vagy mennyezeti elhelyezéshez (függőleges légáram). A 6 készülékméret 2-, 3- vagy 4-soros hőcserélős választékából rugalmasan kiválaszthatóak a termoventilátorok kazános vagy hőszivattyús (4 soros modell) FŰTÉSI-HŰTÉSI rendszerekhez is.

Az új AREOi inverter sorozatot a megbízhatóság és az on-off sorozat sziládsága jellemzi, felhasználva az EBM-PAPST GreenTech® technológiai fejlesztéseit. Az AREOi sorozat kefe nélküli inverteres (BLDC) motorral rendelkezik, mely a fordulatszám precíz beállítását teszi lehetővé maximálisan figyelembe véve a valós hőteljesítmény szükségleteket. A fejlett GreenTech® technológia különleges légoldali hatásosságot és ebből következően alacsony szezonális energiafelhasználást eredményez, mely a hagyományos AC motorokénak akár 50%-a is lehet.

Az AREOi választék 18 falra szerelhető modellből áll. Az AREOi mind fűtésre mind hűtésre kiválóan alkalmas köszönhetően a berendezésben található kondenzgyűjtő rendszernek és a burkolat belső hőszigetelésének.
A 4-soros hőcserélővel szerelt berendezés megfelelő hűtő-fűtő készüléke lehet egy hőszivattyús (alacsony hőmérsékletű) rendszernek is.

A készülék főbb jellemzői

  • 18 méretnagyság 10-100 kW fűtési teljesítménytartomány
  • 3 fázisú, 1 fázisú AC on-off motor illetve BLDC inverteres 1 vagy 3 fázisú motor
  • Az AREO i és C modellben saválló acél csepptálca hűtéshez
  • Lefelé irányuló kifúvású függesztett beépítés is lehetséges (csak fűtő üzemben)
  • Az AREO az egyik legcsendesebb típus a piacon
  • Széles működési tartomány (akár 70 °C -os beszívott levegő)
  • Axial ventilátorok aerodinamikus profilokkal (HyBlade® technológia)
  • Diffúzor kiegészítővel kedvező árú ipari légfüggönyként is használható
  • Az AREO-S kivitel gőz közegre is alkalmas

Műszaki információk

Magyar nyelvű katalógus innen tölthető le: AREO_DST katalogus2016 HUN

További információk és letölthető anyagok a GALLETTI AREO termékről: AREO letölthető anyagok

Rugalmas elhelyezhetőség és sokféle kiegészítő

Példa néhány kiegészítőre

A rögzítéshez rendelkezésre áll egyszerű DFP fali konzolpár, DFC oszlopra rögzíthető tartókonzol és DFO állítható (+/-0-45 fokig) falra/oszlopra szerehető konzol

Példa egy 2-csöves, egyszerű hűtő-fűtő rendszer kialakításra

További információk és letölthető anyagok a GALLETTI AREO termékről: AREO letölthető anyagok

A terméket keresse a Galletti szakpartnereknél!
www.galletti.hu

FűtéstechnikaHűtéstechnikaLégfüggöny

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul